Tulppaani 3 vihkisormus valkokulta

1000,00 5300,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Valkokultainen kolmikivinen Tulppaani-timanttisormus on hienostunut klassikko

Kultasepät Andreasenin valkokultainen kolmikivinen Tulppaani-timanttisormus hehkuu valkokullan viileässä valossa, kuin valon pisarat tähtitaivaalla. Sormuksen elegantti istutus paljastaa jokaisen timantin kauneuden ainutlaatuisella tavalla.

Kolmikivisessä Tulppaanissa kolme upeaa timanttia muodostavat harmonisen yhdistelmän. Nämä säteilevät timantit täydentävät toisiaan ja luovat sormuksesta kiehtovan ja ylevän kokonaisuuden.

Tulppaani-sormuksen istutus on suunniteltu huomioimaan kestävyys ja käytännöllisyys, ja sen tasaisesti koholleen nouseva profiili tekee siitä miellyttävän kantaa. Sormus ei ainoastaan näytä upealta, vaan se tuntuu mukavalta ja istuu sormessasi täydellisesti, antaen viileään valkokultaan istutetuille timanteille mahdollisuuden säteillä täydessä loistossaan.

Tulppaani-timanttisormus voitti Vuoden Kaunein Sormus -kilpailussa ensimmäisen sijan vuonna 2011 ja siitä lähtien se on ollut rakastetuin ja suosituin sormusmallimme.

Tämä sormus ei ole pelkkä koru; se on tunteiden syvä ilmaisu ja ikuinen rakkauden symboli. 

Valitse Tulppaani-timanttisormus juhlistamaan rakkauttasi ja merkittäviä hetkiä elämässäsi.

Kultasepät Andreasen – Rakkautta käsityöhön ja laatuun

Kultasepät Andreasen on ylpeästi tamperelainen kultasepänliike, jonka nimi hohtaa kirkkaana suomalaisten sydämissä. Meidän sydämemme sykkii kotimaiselle käsityölle ja laadukkaille timanttikoruille, jotka saavat alkunsa taitavien käsien työstä Tampereen sydämessä.

Koruissamme yhdistyvät perinne ja innovaatio. Tarkkaan valitsemamme huippulaatuiset materiaalit ovat lähtökohtana, kun suunnittelemme ja räätälöimme korut asiakkaidemme ainutlaatuisten toiveiden mukaisesti. Olipa kyseessä sitten säihkyvät sormukset, elegantit korvakorut, herkät riipukset tai muut korut, jokainen yksityiskohta saa erityistä huomiota.

Panostamme intohimoisesti eettiseen ja kestävään korujen valmistukseen. Valikoimastamme löytyy mahdollisuus valita laboratoriotimantit, jotka tarjoavat vastuullisen vaihtoehdon perinteisille luonnontimanteille. Tavoitteenamme on luoda koruja, jotka eivät ole pelkkää metallia ja kiviä, vaan koruja, jotka kantavat mukanaan arvoja ja tarinoita, ja jotka säilyvät sukupolvelta toiselle.

Räätälöity juuri sinun mielesi mukaan

Haluamme tehdä unelmiesi sormuksen juuri sellaisena kuin sinä haluat. Voit valita sormukseesi myös eri kivet kuin ne, jotka on mainittu tuotekuvauksessa. Riittää, kun kerrot toiveistasi lisätietokentässä, ja me otamme ne huomioon.

Luonnontimanteissa käytämme aina korkealaatuisia H/Vs-luokan timantteja. Laboratoriotimanteissa puolestaan luotamme laadukkaisiin G/Vs-luokan timantteihin. Näin varmistamme, että jokainen sormus säteilee korkeatasoisilla kivillä.

Jokainen sormuksemme valmistetaan tilaustyönä, jotta ne istuvat täydellisesti juuri sinulle. Jos haluat sormuksesi istuvan saumattomasti viereisen sormuksen kanssa, ilmoita siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa. Voit mainita, että haluat sen sopivan ”kihlan vierelle”, ja huolehdimme siitä, että sormuksesi mitat täsmäävät täydellisesti.

Timanttisormustemme valmistusaika vaihtelee yleensä 3-6 viikon välillä, riippuen vuodenajasta ja tilauksen yksityiskohdista. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja valmistusajasta. Toimitusvaihtoehtoina voit valita vakuutetun postituksen (postituskulut 30e) tai sormuksen noudon liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,2 ct, 0,25 ct, 0,36 ct, 0,4 ct, 0,41 ct, 0,6 ct, 0,65 ct, 0,8 ct, 0,85 ct, 1 ct, 1,2 ct, 1,4 ct

Materiaali

Valkokulta

Keskikivet

0,12 ct, 0,15 ct, 0,2 ct, 0,25 ct, 0,3 ct, 0,35 ct, 0,4 ct, 0,45 ct, 0,5 ct, 0,6 ct, 0,7 ct