Isla pisara 6 sivukivellä vihkisormus keltakulta

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

HINTATIEDOT TULOSSA PIAN! HINTATIEDUSTELUT SIIHEN ASTI SPOSTITSE MYYNTI@ANDREASEN.FI

Keltakultainen Isla-sormus pisaratimantilla: 

Aamuauringon kajo

Kun aamun ensimmäiset valonsäteet halkovat taivaanrantaa ja täyttävät maailman kultaisella loisteella, keltakultainen Isla-sormus pisaratimantilla ja kuudella sivutimantilla välkkyy kuin aamunkoi, joka heijastuu rauhallisen joen pintaan. Tämä sormus kutoo yhteen menneiden vuosikymmenten tyylikkyyden ja vintage-hengen, tehden siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat perinteitä ja aikaa kestävää kauneutta.

Keskitimantin pisaran muoto on kuin kasteen pisara, joka on juuri irronnut aamun ensimmäisestä kukasta, ja sen ympärille taidolla istutetut sivutimantit luovat loisteen, joka säteilee kuin auringon ensimmäiset säteet. Keltakullan lämmin sävy yhdistettynä timanttien kirkkaaseen säihkeeseen luo vaikutelman, joka on sekä kiehtova että sydäntä lämmittävä. Isla-sormus on enemmän kuin koru; se on ikkuna menneisiin aikoihin, tarjoten kantajalleen mahdollisuuden kokea jokainen päivä yhtä loistokkaana kuin aamuauringon ensimmäinen kajo.

Isla luo persoonallista vintagetyyliä timanttien loistolla

Ainutlaatuisen kauneuden ja harkitun muotoilun liitto löytää muotonsa Kultasepät Andreasenin Isla-timanttisormuksessa. Tämä henkeäsalpaava korusarja on kunnianosoitus vanhan maailman taidokkuudelle, johon on sulautettu modernin elämäntavan vaivattomuus.

Vintage-vaikutteet puhuttelevat nostalgian kaipuuta ja kutsuvat mieleen ajat, jolloin jokainen koru oli tarina. Isla-malliston sormukset kantavat tämän perinnön ylpeinä, tarjoten kuitenkin matalahkon timantti-istutuksen, mikä tekee niistä ihanteellisia arjen luksukseen – yhtä lailla elämän juhlaviin hetkiin kuin huolettomaan kauneuteen keskellä arkea.

Isla-timanttisormus loistaa erikoishiontaisen keskikiven ansiosta, jonka markiisi-, pisara- tai ovaalihionta heijastaa valoa kiinnostavasti, entisaikojen lämpöä ja loistetta. Tämän keskipisteen ympärillä leikittelevät sirot sivutimantit luovat illuusion pehmeästä sädekehästä, ja korostavat keskikiven ainutlaatuista kauneutta.

Isla-vihkisormuksen suunnittelu mahdollistaa sen yhdistämisen kihlasormukseen saumattomasti, joka luo yhtenäisen ja tasapainoisen kokonaisuuden. 

Olitpa sitten kulkemassa kohti elämäsi seuraavaa suurta seikkailua tai etsimässä täydellistä symbolia rakkautesi juhlistamiseen, Isla-sormus on juuri se tyylikäs ja ajaton valinta, joka säilyttää arvonsa ja merkityksensä sukupolvelta toiselle.

Kultasepät Andreasen – Parasta tamperelaista osaamista

Kultasepät Andreasen, joka löytyy Tampereen sydämestä Hämeenkadulta, on kultasepänliike, joka tunnetaan ylellisistä ja käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Jokainen koru syntyy paikallisen ammattitaidon tuloksena omassa Tampereen verstaassamme.

Meillä käsityöläisyys kohtaa uuden ajattelun. Olemme sitoutuneet valitsemaan ensiluokkaisia materiaaleja ja muotoilemaan korumme asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisiksi, oli kyseessä sitten vihkisormukset, korvakorut, kaulaketjut tai muut huolella suunnitellut korut.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat korujemme valmistusta. Tarjolla on paitsi perinteisiä luonnontimantteja, myös laboratoriossa valmistettuja timantteja, jotka ovat eettisempi vaihtoehto. Tavoitteenamme on tarjota unohtumattomia, kestäviä koruja, jotka säilyvät arvokkaina aarteina sukupolvien yli.

Yksilöllinen räätälöinti

Voit valita sormuksen timantit myös muista vaihtoehdoista kuin tuotteessa mainituista.Mikäli toivot sormukseesi erityisiä kiviä tai haluat tehdä pieniä muokkauksia suunnitteluun, kerro toiveistasi lisätieto-osiossa.

Käyttämämme luonnontimantit ovat aina vähintään H/Vs-laatuluokkaa, ja laboratoriotimantit ovat G/Vs-laatuluokkaa.

Räätälöimme jokaisen sormuksen asiakkaan tilauksesta, huomioiden mahdolliset sovitukset olemassa olevien sormusten kanssa. Jos toivot sormuksesi olevan yhteensopiva aiemman sormuksen kanssa, mainitse tästä lisätiedoissa ja otamme yhteyttä mittatiedusteluja varten.

Valmistusaikamme on tavallisesti 3-6 viikkoa, sesonkiajoista riippuen. Kysy meiltä tarkkaa toimitusaikaa! Toimitukset onnistuvat joko vakuutettuna lähetettynä (30e) tai henkilökohtaisesti noudettuna ateljeestamme.