Paju 1,17 ct LAB D / VS1 -timanttisormus

1920,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Paju 1,17 ct LAB D / VS1 -timanttisormus

Andreasenin Paju-mallisto on solitaire-sormusten moderni tulkinta, joka kunnioittaa timantin puhtautta ja loistoa ainutlaatuisella tavalla. Sirosti muotoiltu basket-istutus tuo esille timantin kyljen kauneuden, antaen valon leikkiä vapaasti sen pinnalla ja paljastaen jokaisen kiven monimuotoisen loiston. Istutuksen elegantti rakenne ei ainoastaan tue timanttia horisontaalisesti ja pystysuuntaisesti, vaan luo myös sormuksen kauniin yksityiskohdan, joka erottuu hienostuneesti.

Paju-malliston sormukset ovat suunniteltu niille, jotka arvostavat taidokasta muotoilua ja haluavat sormuksen, joka heijastaa valoa ja kauneutta jokaisesta kulmasta. Jokainen sormus on tarkoin harkittu yhdistelmä perinteistä käsityötaitoa ja modernia muotoilua, tarjoten kestävän ja ajattoman symbolin rakkaudelle. Tämä Paju-sormus valmistetaan briljanttihiotulla 1,17 ct D/VS1 laboratoriotimantilla.

Kultasepän valikoidut: Yksilöllistä eleganssia ja laatua

Kultasepän valikoidut -kategoria on Kultasepät Andreasenin ylpeydenaihe, joka tarjoaa yksittäiskappaleina valmistettuja sormuksia, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden kantajat. Jokainen sormus on taidokkaan kultasepän käsin valmistama tilaustyö, joka on luotu huolella ja tarkkuudella, varmistaen, että saat juuri sellaisen mestariteoksen, jota olet toivonut. Tämä eksklusiivinen kategoria tarjoaa mahdollisuuden omistaa sormuksen, joka on valmistettu yksinomaan sinulle, käyttäen huolella valittuja timantteja ja parhaita materiaaleja.

Kultasepän valikoidut-sormuksien timantit ovat paitsi huippulaatuisia, myös vastuullisesti hankittuja. Jokainen timantti on varustettu arvostetulla IGI-sertifikaatilla, joka takaa sen alkuperän, puhtauden ja laadun. Tämä sertifikaatti on osoitus timanttien aitoudesta ja laadusta, antaen sinulle varmuuden siitä, että sormuksesi ei ainoastaan näytä upealta, vaan se on myös eettisesti ja vastuullisesti tuotettu. Kultasepän valikoidut -kategoria on omistettu niille, jotka arvostavat taidokkuutta, laatua ja yksilöllisyyttä – luoden ainutlaatuisia sormuksia ainutlaatuisille hetkille.

Lisätiedot

Karaatit

14

Kivien alkuperä

Laboratoriotimantti

Timanttien yhteispaino

1,17 ct

Materiaali

Keltakulta, Valkokulta