Liljaana 1,10 ct LAB D / VS2 -timanttisormus

1900,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Liljaana 1,10 ct LAB D / VS2 -timanttisormus

Liljaana-timanttisormus on yksikivisten solitaire-mallien uusi kruunaamaton kuningatar, joka yhdistää ainutlaatuisen eleganssin ja luonnonkauneuden. Sormuksen keskipisteenä loistaa yksittäinen, kirkkaasti säihkyvä timantti, joka on taitavasti istutettu kukan terälehtiä muistuttavaan kruunuun. Tämä hienostunut yksityiskohta luo illuusion kukasta, joka on juuri avautumassa, ja tarjoaa ainutlaatuisen ja lumoavan ilmeen, joka heijastaa kantajansa sisäistä kauneutta ja yksilöllisyyttä. Tämä Liljaana valmistetaan briljanttihiotulla 1,10 ct D/VS2 -laboratoriotimantilla.

Kultasepän valikoidut: Yksilöllistä eleganssia ja laatua

Kultasepän valikoidut -kategoria on Kultasepät Andreasenin ylpeydenaihe, joka tarjoaa yksittäiskappaleina valmistettuja sormuksia, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden kantajat. Jokainen sormus on taidokkaan kultasepän käsin valmistama tilaustyö, joka on luotu huolella ja tarkkuudella, varmistaen, että saat juuri sellaisen mestariteoksen, jota olet toivonut. Tämä eksklusiivinen kategoria tarjoaa mahdollisuuden omistaa sormuksen, joka on valmistettu yksinomaan sinulle, käyttäen huolella valittuja timantteja ja parhaita materiaaleja.

Kultasepän valikoidut-sormuksien timantit ovat paitsi huippulaatuisia, myös vastuullisesti hankittuja. Jokainen timantti on varustettu arvostetulla IGI-sertifikaatilla, joka takaa sen alkuperän, puhtauden ja laadun. Tämä sertifikaatti on osoitus timanttien aitoudesta ja laadusta, antaen sinulle varmuuden siitä, että sormuksesi ei ainoastaan näytä upealta, vaan se on myös eettisesti ja vastuullisesti tuotettu. Kultasepän valikoidut -kategoria on omistettu niille, jotka arvostavat taidokkuutta, laatua ja yksilöllisyyttä – luoden ainutlaatuisia sormuksia ainutlaatuisille hetkille.

Lisätiedot

Karaatit

14

Kivien alkuperä

Laboratoriotimantti

Timanttien yhteispaino

1,1 ct

Materiaali

Keltakulta, Valkokulta