Tulppaani 5 runkokivillä vihkisormus keltakulta

1220,00 6620,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Keltakultainen Tulppaani-timanttisormus runkokivillä on perinteinen kaunotar

Kultasepät Andreasenin keltakultainen Tulppaani-timanttisormus on perinteikäs mestariteos, joka henkii arvokkuutta ja keltakullan klassista sävykkyyttä. Tämä sormus on suunniteltu huolellisesti ja käsityönä valmistettu, jotta se olisi täydellinen ilmaus rakkautenne ainutlaatuisuudesta.

Viisi upeasti sijoitettua timanttia muodostavat Tulppaani-sormuksen keskipisteen. Nämä timantit suurenevat kauniisti kohti sormuksen keskustaa, luoden vaikuttavan ja ylevän vaikutelman. Tämä on kuin rakkauden kukka, joka avautuu hitaasti paljastaen sydämensä kauneuden.

Sormuksen runkoon istutetut pienemmät timantit jatkavat tätä säteilevää timanttien rivistöä. Ne tuovat lisää kimallusta ja syvyyttä tähän upeaan sormukseen. Tulppaani-sormuksen istutus on suunniteltu huomioimaan kestävyys ja käytännöllisyys, ja sen tasaisesti koholleen nouseva profiili tekee siitä täydellisen valinnan arvokkaaseen hetkeen.

Sormus ei ainoastaan näytä upealta, vaan se tuntuu mukavalta ja istuu sormessasi täydellisesti, antaen klassiseen keltakultaan istutetuille timanteille mahdollisuuden säteillä täydessä loistossaan.

Tulppaani-timanttisormus voitti sydämet ja palkinnon Vuoden Kaunein Sormus -kilpailussa vuonna 2011 ja siitä lähtien se on ollut rakastetuin ja suosituin sormusmallimme.

Tulppaani-sormus ei ole pelkästään koru, se on tunteiden syvä ilmaus ja ikuisen rakkauden symboli. Valitsemalla tämän sormuksen, valitsette laadukkaan ja ainutlaatuisen korun, joka on muistutus rakkaudestanne ja sitoutumisestanne toisiinne, ikuisesti ja aina.

Kultasepät Andreasenin sydämestä syntyvä laatu

Kultasepät Andreasen on ylpeästi kotimainen kultasepänliike, joka luo kauniita muistoja suomalaisten sydämissä. Sydämessämme sykkii kotimainen käsityö ja laadukkaat timanttikorut, jotka saavat alkunsa taitavien käsien työstä Tampereen sydämessä.

Korujemme tarina on sekoitus perinnettä ja innovaatiota. Valitsemme huolella laadukkaat materiaalit ja räätälöimme korumme asiakkaidemme ainutlaatuisten toiveiden mukaan. Olipa kyse sitten säihkyvistä sormuksista, eleganteista korvakoruista, herkistä riipuksista tai muista koruista, jokainen yksityiskohta saa erityistä huomiota.

Intohimomme näkyy myös eettisessä ja kestävässä korujen valmistuksessa. Valikoimamme sormuksiin on mahdollisuus valita laboratoriotimantit, jotka tarjoavat vastuullisen vaihtoehdon perinteisille luonnontimanteille. Tavoitteenamme on luoda koruja, jotka kantavat mukanaan arvoja ja tarinoita. Haluamme, että korumme ovat enemmän kuin pelkkää metallia ja kiviä – ne ovat perintöä, joka kulkee sukupolvelta toiselle.

Yksilöllisesti muotoiltu juuri sinulle

Haluamme tehdä unelmiesi sormuksen juuri sellaisena kuin sen kuuluu olla. Siksi tarjoamme mahdollisuuden valita sormukseesi juuri ne timantit, jotka tekevät siitä sinulle täydellisen. Voit valita sormukseesi myös eri kivet kuin ne, jotka on mainittu tuotekuvauksessa. Riittää, kun kerrot toiveistasi lisätietokentässä, ja me otamme ne huomioon.

Luonnontimanteissa käytämme aina korkealaatuisia H/Vs-luokan timantteja. Laboratoriotimanteissa puolestaan luotamme laadukkaisiin G/Vs-luokan timantteihin. Näin varmistamme, että jokainen sormus säteilee korkeatasoisilla kivillä.

Kaikki sormuksemme valmistetaan tilaustyönä, jotta ne istuvat täydellisesti juuri sinulle. Jos toivot, että sormuksesi istuu saumattomasti viereisen sormuksen kanssa, kerro siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa. Voit esimerkiksi mainita ”kihlan vierelle sopivana”, ja me huolehdimme siitä, että sormustesi mitat täsmäävät.

Timanttisormustemme valmistusaika vaihtelee yleensä 3-6 viikon välillä, riippuen sesongista ja tilauksen yksityiskohdista. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja valmistusajasta. Toimitusvaihtoehtoina voit valita vakuutetun postituksen (postituskulut 30e) tai noudon liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,3 ct, 0,43 ct, 0,56 ct, 0,67 ct, 0,82 ct, 0,87 ct, 1,12 ct, 1,22 ct, 1,32 ct, 1,34 ct, 1,42 ct

Materiaali

Keltakulta

Runkokivet

0,06 ct, 0,12 ct, 0,24 ct

Keskikivet

0,12 ct, 0,15 ct, 0,2 ct, 0,25 ct, 0,3 ct, 0,35 ct, 0,45 ct, 0,5 ct, 0,6 ct, 0,7 ct, 0,8 ct