Tulppaani 3 siro vihkisormus valkokulta

4080,00 7930,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Siro valkokultainen Tulppaani henkii herkkyyttä

Kultasepät Andreasenin sirossa valkokultaisessa Tulppaani-timanttisormuksessa loistavat kolme keskitimanttia yhtenäisenä ja ylevänä kokonaisuutena. 

Tämä ainutlaatuinen, asiakkaiden toiveesta suunniteltu sirompi versio, jossa runko on erityisen kapea, korostaa keskikivien säteilyä ja kauneutta. 

Sormus on kuin rakkauden symboli, joka ilmentää kolmen tärkeän hetken ainutlaatuisuutta ja merkitystä. 

Kultasepät Andreasenin mestarillisesti suunnittelema istutus yhdistää kestävyyden ja käytännöllisyyden hienostuneisuuteen ja herkkyyteen, jolloin tämä sormus tuntuu sykkivän suuria tunteita ja elämän kokoisia tarinoita. 

Valitse siro valkokultainen Tulppaani-sormus juhlistamaan rakkauttasi ja ikimuistoisia hetkiä elämässäsi.

Tulppaani-mallistomme viisikivinen malli voitti vuoden 2011 Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun ja on ollut yksi mallistomme suosituin sormusmalli siitä lähtien. Suositun Tulppaani-mallin ympärille onkin tämän jälkeen kasvanut pikkuhiljaa kokonainen mallisto.

Kultasepät Andreasenin uniikki osaaminen

Kultasepät Andreasen on kultasepänliike Tampereella, joka tunnetaan laadukkaista käsintehtyistä timanttikoruistaan, jotka valmistetaan kotimaisin voimin Tampereella.

Koruissamme yhdistyy perinne ja innovaatio. Me käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja räätälöimme korumme asiakkaan tarpeiden mukaan, oli sitten kyse sormuksista, korvakoruista, riipuksista tai muista koruista, jotka suunnittelemme ja valmistamme yksityiskohtiin paneutuen.

Panostamme eettiseen ja kestävään korujen valmistukseen ja valikoimastamme löytyy myös laboratoriotimantteja, jotka tarjoavat vaihtoehdon perinteisille luonnontimanteille. Haluamme valmistaa asiakkaillemme laadukkaita ja ainutlaatuisia koruja, jotka säilyvät arvossaan sukupolvelta toiselle.

Muotoilua juuri sinulle

Voit tilata Tulppaani-sormuksen myös muilla timanteilla kuin tuotekuvauksessa mainituilla vaihtoehdoilla. Jos mielessäsi on erityisiä toiveita kivien suhteen tai muita pieniä muutoksia, ole rohkea ja kerro niistä lisätietokentässä. Tarjoamme myös mahdollisuuden valita laboratoriotimantit vaihtoehdoksi.

Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs-laatuista timanttia, kun taas laboratoriotimanteissa luottamamme laatu on G/Vs. Näin varmistamme, että jokainen sormus loistaa korkeatasoisilla timanteilla.

Kaikki sormuksemme valmistetaan tilaustyönä, jotta ne sopisivat täydellisesti juuri sinulle. Jos haluat sormuksesi istuvan saumattomasti viereisen sormuksen kanssa, kerro siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa. Voit esimerkiksi mainita ”kihlan vierelle sopivana”, ja huolehdimme siitä, että sormustesi mitat täsmäävät.

Timanttisormustemme valmistusaika vaihtelee yleensä 3-6 viikon välillä, riippuen sesongista ja tilauksen yksityiskohdista. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja valmistusajasta, ja voit valita toimitustavaksi joko vakuutetun postituksen (postituskulut 30e) tai noudon liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,92 ct, 0,94 ct, 1,04 ct, 1,12 ct

Materiaali

Valkokulta

Keskikivet

0,8 ct, 0,9 ct, 1 ct