Nuppu vihkisormus valkokulta/platina

1390,00 6960,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Nuppu-sormuksen muotokielessä yhdistyvät kauniisti helppo käytettävyys arjessa ja siro kokonaisuus. Sormusten kivi-istutukset ovat matalia ja viimeistelyiltään sileitä – täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön arjen eri tilanteisiin tyylistä ja näyttävyydestä tinkimättä. Nuppu-mallistomme muotokielessä leikitellään selkeillä minimalistisilla muodoilla.
Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista poikkeavilla timanteilla, kysy tarvittaessa lisää. Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.
Valmistamme kaikki oman mallistomme sormukset tilaustyönä.
Jos tämä sormus on tulossa sinulle toisen sormuksen vierelle, meidän on mahdollista huomioida tämä valmistuksessa siten, että saat kauniisti vierekkäin istuvan sormusparin. Laitathan tässä tapauksessa meille lisätietoihin tästä huomautuksen, esimerkiksi ”kihlan vierelle sopivana”, niin otamme sinuun yhteyttä ja huomioimme kihlasormuksesi mitat uuden sormuksen valmistuksessa.

Kysy rohkeasti lisää lisätietokentässä, jos haluaisit malliin muunlaisia pieniä muutoksia.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,28 ct, 0,41 ct, 0,535 ct, 0,67 ct, 0,97 ct

Materiaali

Valkokulta

Keskikivet

0,2 ct, 0,3 ct, 0,4 ct, 0,5 ct, 0,75 ct

Saatat myös pitää...