Sormuksen suurentaminen tai pienentäminen

Made in Tampere

Sormuksen suurentaminen tai pienentäminen Tampereen keskustassa

Tervetuloa Kultasepät Andreasenille, Tampereen sydämessä Hämeenkatu 30:ssä sijaitsevaan kultasepänliikkeeseen, jossa sormusten suurentaminen ja pienentäminen on nopea toimenpide. Me ymmärrämme, että sormus on usein paljon enemmän kuin vain koru; se on merkki rakkaudesta, sitoumuksesta tai tärkeästä elämäntapahtumasta. Siksi sormuksen koon täytyy olla juuri oikea. Liian pieni sormus puristaa ja liian suuri sormus ei meinaa pysyä sormessa.

Pienet sormuksen suurennustyöt onnistuvat parhaimmillaan parissa päivässä, mikäli koon muutokseen riittää rungon venytys sormusvalssilla ja sormuksen malli on sellainen, että se on mahdollista suurentaa valssilla. Silloin kun suurennus tai pienennys vaati rungon sahaamista ja juottamista, kyse on hieman suuremmasta työstä.

Miten prosessi etenee?

  1. Konsultaatio: Ensimmäinen askel on tulla liikkeeseemme Tampereen keskustassa. Asiantuntijamme arvioivat sormuksen ja keskustelevat kanssasi eri vaihtoehdoista.
  2. Mittaus: Teemme tarkan mittauksen sormuksesta ja sormestasi, jotta löydämme täydellisen koon.
  3. Arviointi: Annamme kustannusarvion ja aikataulun.
  4. Työ: Suoritamme sormuksen suurentamisen tai pienentämisen ammattitaidolla ja huolella.
  5. Tarkastus ja Nouto: Kun työ on valmis, teemme lopullisen tarkastuksen varmistaaksemme, että kaikki on kuten pitää. Sen jälkeen voit noutaa sormuksen liikkeestämme Tampereen keskustassa.

Kuinka nopeasti se hoituu?

Normaalisti sormuksen suurentaminen tai pienentäminen kestää noin 1-2 viikkoa. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä, niin katsomme, voimmeko järjestää sen nopeammin.

Sormuksen suurentamisen tai pienentämisen hinta

Sormuksen suurentaminen valssaamalla on edullisempaa, mutta rungon avaaminen ja kiinni juottaminen on työläämpää ja saattaa vaatia lisämateriaaleja. Hinta vaihtelee monen tekijän perusteella:

  • Materiaali: Kulta, platina ja muut arvokkaat materiaalit voivat nostaa hintaa.
  • Kompleksisuus: Monimutkaiset yksityiskohdat, kuten kivet ja kaiverrukset, saattavat vaikuttaa hintaan.
  • Kiireellisyys: Nopeammat toimitusajat voivat lisätä kustannuksia.

Yleisesti ottaen, voit odottaa sormuksen suurentamisen tai pienentämisen maksavan välillä 50–300 euroa.

Kultasepät Andreasen tarjoaa tätä palvelua Tampereen keskustassa valmiina palvelemaan, ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi liikkeeseemme. Olemme täällä varmistamassa, että sormuksesi istuu täydellisesti ja näyttää upealta. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin varmistetaan yhdessä että unelmiesi sormus istuu täydellisesti.

Katso myös:

Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru