Meillä kotimainen laatu ja hinta kohtaavat ympäri vuoden

Toivoisimme että asiakkaina me kaikki alkaisimme arvostamaan laatua määrän sijasta. Kun ostat meiltä, saat henkilökohtaista alamme asiantuntijoiden palvelua ostokokemuksesi alusta loppuun saakka ja sen jälkeen – sormuksen valinnasta aina valmiin tuotteen hakuun asti, huomioiden myös myöhemmän tarpeen esimerkiksi korusi huoltoon, koonmuutokseen, korjaukseen tai jopa muokkaukseen saakka.

Periaatteenamme on valmistaa laadukkaita ja kestäviä koruja, joka kestävät päivittäistä käyttöä jopa sukupolvelta toiselle ja joita voi myös korjata ja kierrättää täysin laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta.

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun saakka mittatilaustyönä asiakkaan toiveet huomioiden, eli meiltä tilaamalla et saa suoraan varastosta valmista korua, vaan koru tehdään sinulle. Meiltä korun hankkiva asiakas löytää raaka-aineiden suhteen erilaisia eettisiä kulmia huomioivia vaihtoehtoja niin timanttien, jalokivien kuin jalometallienkin suhteen, jolloin voi itse tehdä tietoisia valintoja korunsa suhteen.

Sormuksesi tai korusi valmistetaan aina kotimaisella työvoimalla Tampereella työpajallamme. Täten maksat kotimaisesta käsityöstä ja tuet kotimaista koruteollisuutta ja muotoilua. Hinnoittelumme ei perustu automaattisten alennusten antamiseen yläkanttiin lasketusta ovh-hinnasta vaan tuotteen hinta on reilusti sitä mitä se on – raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja käsityötä.

Ystävällisin terveisin,
Kultasepät Andreasenin seppätiimi

Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru