Kiehtovan kauniit Salt and Pepper timantit saatavilla meiltä

Etsitkö kestävää ja laadukasta sormusta kihlaksi tai vihkiksi, jossa saisi kuitenkin olla astetta enemmän särmää ja ilmettä?
Liikkeestämme löytyy myös sormusmalleja yksilöllisillä salt and pepper-timanteilla valmistettuna! …Mutta mistä ihmeestä on kysymys, kun puhutaan salt and pepper-timanteista?
Mitä salt and pepper- timantit ovat?
Salt and pepper timantit ovat timantteja, jotka ovat täynnä näkyviä mustia ja valkoisia pilkkuja ja pisteitä, joita kutsutaan myös timanttien laatuluokittelun maailmassa sulkeumiksi. Salt and pepper-timantit ovat luonnontimantteja, joissa juuri sulkeumat tekevät kivestä uniikin, erityisen ja kauniin. Näistä erityisistä timanteista löytyy myös upean mallisia erikoisempia hiontamuotoja!
Mutta mitä timantin sulkeumat oikein ovat?
Timanttien kohdalla puhuttaessa sulkeumat ovat pieniä vikoja tai epätäydellisyyksiä timantin sisällä tai sen pinnalla. Sulkeumat voivat esiintyä esimerkiksi vaaleina tai tummina juonteina, höyhenmäisinä muodostelmina ja erikokoisina pilkkuina ja pisteinä. Sulkeumat ovat osa timanttien ainutlaatuista luonnetta ja historiaa, sillä kyseessä on aina jokin luonnonmateriaali joka on jäänyt syntyneen timanttiaineksen sisään. Sulkeumat vaikuttavat timantin arvoon ja ulkonäköön, ja ne on otettava huomioon, kun timantteja luokitellaan, hiotaan ja hinnoitellaan. Salt and pepper-timanttien kohdalla kuitenkin epätäydellisyys on osa kiven viehätystä. Salt and pepper timantit ovat aina täydellisen uniikkeja yksilöitä juuri sulkeumiensa ansiosta.
Kuvassa valmistamamme halo-mallinen timanttisormus kauniilla vaaleahkon harmaalla salt and pepper keskitimantilla. Salt and pepper timantit toimivat upeana elementtinä kirkkaiden timanttien rinnalle yhdistettynä.
Kenelle salt and pepper timantit sopivat?
Salt and pepper timantit sopivat sinulle, jotka haluavat erottua massasta ja arvostat luonnollisia ja ainutlaatuisia timantteja ja laatua. Ne ovat erinomaisia valintoja niille, jotka haluavat luovia ja ilmeikkäitä koruja, jotka poikkeavat perinteisestä ja tavanomaisesta klassisesta tyylistä, jota vihki- ja kihlasormusmallit useimmiten edustavat. Salt and pepper -timantit sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat rohkeita ja vahvoja koruja, joilla on henkilökohtainen merkitys.
Ovatko salt and pepper timantit kalliita?
Salt and pepper-timantit ovat hinnaltansa esimerkiksi kirkkaisiin luonnontimantteihin verrattuna huomattavan paljon edullisempia. Yli 1,0 karaatinkin kokoinen salt and pepper timantti liikkuu vielä suhteellisen maltillisissa hinnoissa, joten näyttävän sormuksen voi saada aika paljon ajateltua huokeampaan hintaan.
Kuvan sormuksessa on kaunis tumman sävyinen hexagon-hiottu salt and pepper timantti. Salt and pepper-timanteista löytyy perinteisten hiontojen lisäksi myös erikoisempia hiontamuotoja, jotka tuovat koruun rohkeampaa muotoa ja ilmettä.

 

Kuinka lähtisin liikeenteeseen kanssanne, jos haluaisin teetättää uniikin korun esimerkiksi tummanharmaalla hexagon-hiotulla salt and pepper timantilla?

Ota meihin ensin yhteyttä (spostitse, puhelimitse tai paikan päällä käyden) ja kerro millaisesta salt and pepper-timantista pitäisit (hiontamuoto, sävy, oma budjettisi), niin alamme etsimään sinulle sopivia ja kiinnostavia timanttivaihtoehtoja kiventoimittajiltamme. Sopivan kiven löydyttyä voimme lähteä etenemään itse sormuksen/korun valmistukseen.

 

Mikäli olet kiinnostunut salt and pepper-timantista ja korun teetätyksestä, ota meihin yhteyttä niin lähdetään etsimään sinua miellyttävä kiviyksilö, yhteydenotot spostitse  myynti@andreasen.fi !
Pohditko sopivaa, tarpeeksi näyttävää kiveä esimerkiksi miehelle sopivaan sormukseen? Salt and pepper timantit ovat loistava valinta persoonalliseen kihlasormukseen joka istuu maskuliiniseen ja unisex-tyyliin. Kuvan sormuksessa upea ruusu-hiontainen tummanharmaa salt and pepper timantti.

Jutun kirjoittaja korumuotoilija Ella Heikura.

Kaksi ylempää kuvaa Sanna Hillberg, alin kuva Teemu Töyrylä.

Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru