Kevään mallistossa kukkii ihana Ruusu

Jo vuosien ajan suomalaiset morsiamet ovat kaivanneet timanttisormuksiin uudenlaista ilmettä. Erikoishiontaiset keskikivet ja epäsymmetriset istutukset ovat vuosi vuodelta suositumpia. Samaan aikaan kuitenkin timanttisormuksessa pitää olla klassista kauneutta ja kokonaisuuden pitää olla tasapainoinen.

Kultasepät Andreasenin kevään uutuusmallissa Ruusussa kaikki nämä toteutuvat harmonisessa timanttien välkkeessä, joka ammentaa inspiraatiota kesäisestä ruususta, köynnösruusujen runsaudesta ja näyttävyydestä. Epäsymmetrisesti sormuksen sirolle rungolle istutetut timantit ovat kuin aamukasteiseen ruusuköynnökseen auringonnousun heijastamia valopisaroita. Ruusu on tämän vuoden ihanin kultainen timanttisormus.

Ruusuun sopivat lukemattomat timantit

 

Ovaalilla keskitimantilla Ruusu on näyttävä kultainen vihkisormus, joka voidaan toteuttaa eri materiaaleista ja useilla eri timanttikokojen yhdistelmillä. Ruusu voidaan valmistaa tarvittaessa myös eri hiontaisilla keskikivillä, jolloin köynnös saa juuri kantajansa näköistä karismaa.

 

Ruusun saa sormeensa sekä luonnontimanteilla että laboratoriotimanteilla valmistettuna. Viime vuosina teknologian kehityttyä laboratoriossa kasvatettuja timantteja on saatavilla entistä suuremmissa kokoluokissa. Suuret timanttiluokittajat kuten GIA myöntävät timanttisertifikaatin myös laboratoriotimanteille.

Vaikka luonnontimantti on aina alkuperäinen aito kivi, on laboratoriotimantin loiste aivan yhtä kirkas, sillä atomitasolla kivillä ei ole mitään eroa. Valitsemalla Ruusuun keskikiveksi laboratoriotimantin, sormuksesta saa samalla budjetilla moninkertaisesti näyttävämmän. Luonnontimanteissa käytämme aina vähintään H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa G/Vs laatuisia kiviä.

 

 

Ruusu-timanttisormus eri väreissä luo kauneuden koko skaalan

 

Ruusu-timanttisormus voidaan valmistaa valkokulta-, keltakulta- tai punakultarungolla, jolloin sen värimaailma heijastaa kantajansa mieltymyksiä. Eri värisillä rungoilla Ruusu saa aina uudenlaisen luonteen.

 

Keltakultainen vihkisormus on klassisen ylellinen ja lämpimän keltakullan sävy saa Ruusun timantit hehkumaan. Valkokultainen vihkisormus on kuin valkoinen juhannusruusu kirkkaassa auringonpaisteessa ja Ruusu-sormus korostaa upeasti morsiuspukua. Punakultainen Ruusu puolestaan on herkkä ja naisellinen valinta, joka vie ajatukset kohti iltaruskoa ja laskevan auringon kauneutta.

Ruusu-sormus valmistetaan aina tilauksesta, joten sen saa sovitettua yhteen olemassaolevan kihlasormuksen kanssa, tai voimme valmistaa tilauksesta siihen täydellisesti sopivan kihlasormuksen, joka täydentää köynnöstä niin että yhdessä sormukset muodostavat häikäisevän kokonaisuuden.

 

Kultasepät Andreasenin Ruusu on kesän kaunein timanttisormus ja kuten jokainen morsian on ainutlaatuinen, jokainen Ruusu-sormus valmistetaan ainutlaatuisella kauneudella vastaamaan juuri morsiamen toiveita.

 

Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru