Eettiset CanadaMark-timantit saatavilla sormuksiimme

Olemme ottaneet valikoimiimme CanadaMark-timantit. Kaikkiin mallistomme sormusmalleihin ja uniikkimalleihin on mahdollista istuttaa eettisiä CanadaMark-timantteja. Kysy lisää aiheesta!

Canadamarkin timantit tiivistetysti:
-Vastuullisesti ja eettisesti louhittuja timantteja Kanadan lounaisterritorioista
-Luonnollisia ja käsittelemättömiä
-Jäljitettävissä ja tuotettu tiukasti valvotussa tuotantoketjussa alusta loppuun
-Hiottu ja kiillotettu korkeiden laatuluokitusten mukaisesti

CanadaMark logo

CanadaMarkin timantit on louhittu ympäristölle vastuullisilla tarkoin suunnittelluilla menetelmillä Kanadan luoteisterritorioista Ekatin ja Diavikin timanttilouhoksista. Molemmat louhokset on perustettu 1990-luvulla tiukan ympäristön kartoittamisen ja sitä seuranneen lupaprosessin tuloksena. Lupaprosessi edellyttää kaivoksilta tinkimättömiä ehtoja ympäröivän vesistön, villieläinten ja maa-alueiden ylläpitämisen ja suojelemisen suhteen. Louhosten toiminta on hyväksytty ja konsultoitu yhdessä paikallisen alkuperäisväestön, liittovaltion ja alueellisen hallinnon toimesta. Kaivokset käyttävät toiminnassaan paikallisia yrittäjiä ja työntekijöitä.
CanadaMarkin timantit on hiottu ja kiillotettu tarkoin hyväksytyillä toimijoilla. Jokainen toimija on tarkastettu riippumattoman kolmannen osapuolen toimesta, jotta kivien tuotantopolku on läpinäkyvästi seurattavissa.

CanadaMarkin timanttien luonnollisia ominaisuuksia ei ole muutettu lämpökäsittelyllä tai säteilyttämällä. Kivet ovat korkealaatuisia ja tarkkojen laatuluokitusten mukaisia.
Jokaisen timantin tietoihin on merkitty sen alkuperä ja louhos. CanadaMark-timanttien mukana toimitetaan sertifikaatti, josta käy ilmi kiven laatumääritykset, tiedot sekä timantin alkuperä. Jokaiseen CanadaMarkin kiveen on kaiverrettu CanadaMarkin logo sekä kiven yksilöllinen sarjanumero. Kivi voidaan jäljittää sarjanumerollansa tietoineen CanadaMarkin tietokannasta. CanadaMarkin sertifikoimia timantteja on saatavilla 0,30ct-painoisista kivistä ylöspäin.

Kaikki käyttämämme kivet tulevat konfliktivapailta alueilta. Suomi on muuttanut timantteja ja niiden tuontia koskevat lainsäädäntönsä 52:n muun EU-maan ohella Kimberley Process Certification Scheme:n (KPCS) ohjeiden mukaiseksi, jonka tarkoitus on vaalia eettistä timanttikauppaa. Lisää aiheesta voi lukea: www.kimberleyprocess.com

Lähteet:
http://www.timantit.com/
http://www.canadamark.com/
http://www.kimberleyprocess.com/

Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru