Lumivuokko 72

Uudistamme sivuja. Hintakyselyt myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Lumivuokko ovaalihiotulla keskuskivellä on nykypäivään päivitetty malli alkuperäisestä Lumivuokostamme, joka oli rungoltansa alunperin hieman pulleampi ja leveämpi malli. Tähän malliin ihastuvat he, jotka etsivät kaikuja menneisyydestä ja timanttisormusta jossa on kapea runko ja eleganttia ovaalia timanttia kehystävä siro kukkamainen timantti-istutus. Sormuksen on muotoillut Jussi Andreasen.

Kuvan sormuksen runko on punakultaa ja istutus valkokultaa.

Erityisesti Lumivuokko-mallistossa seppämme huomioivat mahdolliset sormuksen viereen tulevat sormukset valmistuksessa. Lumivuokon istutuksen alle voidaan tehdä tarvittaessa aina vierussormuksen mittoja noudattava syvennys, jotta viereen tuleva sormus saadaan asetettua aivan Lumivuokon kapeaa runkoa vasten.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos  sormus on tulossa sinulle vihkisormukseksi ja kihlasormuksesi on erikoinen mitoiltaan, se ei ole meille este. Kultaseppämme muokkaavat mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää jos haluat malliin pieniä muutoksia.

 

Keskitimantti 0,30ct ovaalihiottu

Sivutimantit 14 x 0,01ct

Runkotimantit 10x 0,01ct

Hinta 2360EUR

Timanttien laatu H (w) /vs.