Tulpanen

“Tulpanen är en ring som påminner om daggdroppens glitter i morgonsolen på en ljuv blomsteräng. Dess klarhet skingrar även den tjockaste morgondimman.”

Tulpan-ringen med tre stenar har lyst upp vägen till finländska brudars hjärtan ända sedan Reijo Andersen designade ringen år 2010. Tulpan-fattningen är som en bukett glittrande tulpaner och lyfter fram diamanternas lyster på ett unikt sätt. Tulpanens unika skönhet noterades år 2011 då Tulpan-ringen med fem stenar vann priset för Finlands vackraste ring (Suomen Vuoden Kaunein Sormus 2011). Sedan dess har Tulpanen varit den klaraste stjärnan i vår kollektion. När brudgummen lovar att ta ner stjärnorna till sin brud, är det denna stjärna som bruden önskar sig.

Under årets lopp har Tulpan-kollektionen fått några nya modeller till. Den eleganta solitärmodellen representerar Tulpanens minimalistiska prakt. I denna enstensring kommer Tulpan-fattningen till sin fulla rätt. Den största buketten, Tulpanen med nio diamanter, har ett unikt utseende som lockar ljuset till sig.

Trots sitt ståtliga glans är Tulpan-fattningen planerad så att den tål också vardagens brus. Tulpan-ringen pryder fingrar både som vigselring eller som ett blickfång som passar för både fest och vardag.

Visar alla 18 resultat