Nya vindar för året 2019

Nektar vigselringet

Nu när den ljuvliga varma sommaren har svalnat och höstvindarna blåser är det tid att rikta blicken mot de klara dagarna nästa sommar. Här är alltså första blicken på kollektionen 2019 som Jussi Andreasen och hans team har planerat ska smycka kommande brudar.

Nektar-ringens sötma

Vigselringarnas diamantlyster kommer att stråla ännu mer nästa år eftersom Nektar, den första modellen som presenteras, är som en glittrande blomsteräng full med sommarmorgonens nektar som lockar blickarna till sig.

I Nektar omges den imposanta mittstenen av en rad mindre diamanter som blir allt större och större mot kanten. Så uppstår en smäcker stilren haloring som garanterat är ett blickfång sommaren 2019.

 

Nektar-ringen finns i ett flertal lika färgalternativ. Vittguld är ett stabilt och säkert val men Nektar kan också tillverkas i gult guld eller rött guld. Med stommen i gult guld representerar Nektar den traditionellare varma soliga linjen medan den med en stomme i mjukt rött guld skänker sin bärare spröd elegans. Kollektionen Nektar bländar även helt i gult guld eller rött guld och vid behov tillverkar vi den också i mystisk mörk platina.

 

 

Den blida Omfamnaren

Årets andra nyhet i kollektionen är den blida Omfamnaren. Ringen finns i alla färger men vi tycker att Omfamnaren i rött gult är den omfamning som smälter flest hjärtan. Den har formats för att användas ensam eller intill en annan ring. Ensam representerar Omfamnaren stilren lyx som inte överdriver med diamanter men som inte heller döljer sin egen effektfullhet.

Att skänka Omfamnaren till exempel i bröllopspresent för att bäras intill vigselringen är en ljuvlig gest som väcker vigselringen till ny blomstring.

 

Den praktfullaste helheten bygger du naturligtvis med två Omfamnare på bägge sidor om vigselringen. Då är vigselringen så varmt omfamnad att ingen undgår att se den.

 

 

 

 

Utan att glömma våra älskade favoriter

Snösippornas nyaste tillskott, en härlighet tillverkad med en oval diamant som liksom alltid finns i alla olika färgkombinationer. Den ovala diamanten skänker Snösippan genljud från tiderna då specialslipade diamanter var vanligare och den briljantslipade diamanten endast var en stjärna bland andra.

Av de kvadratformade Snösippan skapade vi en elegant version med stomme i rödguld som det absolut lönar sig att beundra närmare hos oss. Det sägs ju att rödguld är det nya vitguldet. Vid behov kan vi också tillverka den helt i rödguld och då har den samma effekt som ett förföriskt rött läppstift på läpparna av en skönhet.

 

 

 

Nästa års förlovningskollektion glöder av höstens färger.

I vår förlovningskollektion ingår rikligt med färger nästa år. I våra nya förlovningsmodeller framhävs de tvåfärgade ringarnas frammarsch. Trots att dessa redan tidigare ingick i vår kollektion har de nu intagit en plats i första raden bland de enfärgade förlovningsringarna.

Men vi kommer trots allt inte att glömma de enfärgade förlovningsringarna eftersom även den stenlösa förlovningsringen Omfamnaren fått en plats i kollektionen och många av de gamla modellerna av förlovningsringar har uppdaterats och blivit elegantare. Lär känna vår nya kollektion!