Mesi 42

Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on istutukseltaan valkokultaa ja rungoltansa punakultaa. Keskikivi rubiini. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista poikkevilla kivillä, kysy lisää!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

Keskikivi 5,5mm rubiini

Sivutimantit 2x 0,05ct,  4x 0,04, 4x 0,03 ja 2x 0,01

Hinta 2820 EUR

LISÄÄ HINTATIETOJA TULOSSA PIAN!

 

Hurmaava Mesi-vihkisormusmalli on kuin kedon kiehtovin kukkanen! Sormuksen vadelmaisen punaista keskikiveä ympäröi parvi pienempiä timantteja kauniisti kimmeltäen.

Tämä häikäisevä  kaksivärinen sormus herättää ihastusta vaalealla timantteja korostavalla säihkeellään! Kaksivärinen runko on näyttävä valinta esimerkiksi punakultaisen tai toisen kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena.  Timantit ovat istutettu kestävään, umpinaiseen keski-istutukseen, jonka korkeutta voidaan varioida toivottuun suuntaan.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Erityisesti Mesi-sormusmallissa seppämme huomioivat sormuksen viereen tai jopa molemmille puolille tulevat mahdolliset viereiset sormukset valmistuksessa. Mesin istutusosion alle voidaan tehdä vierussormuksen mittoja noudattava syvennys, jonne viereen tuleva sormus saadaan asetettua aivan sen kapeaa runkoa vasten.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu