Isla 13

Osastot: ,

Kuvaus

Ihana vintage-inspiroitunut Isla-sormusmallisto on kuin jokaisen romantikon päiväunista! Isla-mallisto on saanut inspiraationsa menneiden aikojen trooppisesta rantamaisemasta, jolle vaahtopäiset merten aallot lipuvat auringon valossa rauhallisesti kimmeltäen. Isla-sormusta saa trendikkäällä ovaali- ja markiisi-hiontaisella keskikivellä. Kuvan sormus on valkokultaa.

Isla-sormusten muotoilukielessä trendikkäät elementit yhdistyvät hienosti käytettävyyteen; romanttinen siro vintage-tyyli ja pitkänomaiset imartelevannäköiset ovaali- ja markiisi-hiontaiset timantit ovat istutettu maltillisen korkuisiin timantti-istutuksiin. Malliston sormuksia on saatavilla 14k ja 18k eri kullan sävyissä ja 950 platinasta valmistettuna. Design Jussi Andreasen.
Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Erityisesti Isla-sormusmallissa seppämme huomioivat sormuksen viereen tai jopa molemmille puolille tulevat mahdolliset viereiset sormukset valmistuksessa. Islan istutusosion alle voidaan tehdä vierussormuksen mittoja noudattava syvennys, jonne viereen tuleva sormus saadaan asetettua aivan Islan kapeaa runkoa vasten.
Hintatiedo 14k keltakultaisella rungolla valmistettuna:

Keskikivi 0,20ct w/vs ovaali-hiottu

Sivutimantit 4x 0,005ct ja 2x 0,01ct w/vs

Hinta 1450  EUR

 

Keskikivi 0,30ct w/vs ovaali-hiottu

Sivutimantit 6x 0,01ct w/vs

Hinta 2130 EUR

 

Keskikivi 0,40ct w/vs ovaali-hiottu

Sivutimantit 6x 0,01ct w/vs

Hinta 2480 EUR

 

Keskikivi 0,50ct w/vs ovaali-hiottu

Sivutimantit 6x 0,01ct w/vs

Hinta 3250 EUR

 

Keskikivi 0,75ct w/vs ovaali-hiottu

Sivutimantit 6x 0,01ct w/vs

Hinta 4870 EUR

 

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu