Nuppu 23

Osastot: ,

Kuvaus

Suloinen Nuppu on täällä! Kuvan sormus punakultaa.

Nuppu-mallistomme muotokielessä leikitellään selkeillä minimalistisilla muodoilla.

Nuppu-malliston sormusten muotokielessä yhdistyvät kauniisti helppo käytettävyys arjessa ja suloisen siro. Sormusten kivi-istutukset ovat matalia ja viimeistelyiltään sileitä – täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön arjen eri tilanteisiin tyylistä ja näyttävyydestä tinkimättä. Nuppu onkin skandinaavisen leikittelevän tyylin ilmentymä ja suunniteltu meille minimalismia ja puhtaita linjoja rakastaville suomalaisille.

Nuppu-malliston sormuksia on saatavilla eri kokoisilla ja muotoisilla kivillä.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Erityisesti Nuppu-sormusmallissa seppämme huomioivat sormuksen viereen tai jopa molemmille puolille tulevat mahdolliset viereiset sormukset valmistuksessa. Nupun istutusosion alle voidaan tehdä vierussormuksen mittoja noudattava syvennys, minne viereen tuleva sormus saadaan asetettua aivan Nupun kapeaa runkoa vasten.

 

Malliston sormuksia on saatavilla 14k ja 18k eri kullan sävyissä ja 950 platinasta valmistettuna. Design Jussi Andreasen.

 

Hintatiedot 14k punakultaisella rungolla valmistettuna:

Keskikivi 0,10ct w/vs

Sivutimantit 0,025ct ja 2kpl 0,01ct w/vs

Hinta 1260 EUR

 

Keskikivi 0,20ct w/vs

Sivutimantit 0,04ct ja 2kpl 0,01ct w/vs

Hinta 1460  EUR

 

Keskikivi 0,30 ct w/vs

Sivutimantit 0,10 ct ja 0,02 ct ja 0,01 ct

Hinta 2270 EUR

 

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista

Hintatiedustelu