SMARAGDI 6

tuotetunnus (SKU) OT1354 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Valmistamme mallia eri kokoisilla timanteilla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

0,30ct smaragdihiottu timantti – 1670EUR

0,40ct smaragdihiottu timantti – 1890EUR

0,50ct smaragdihiottu timantti – 2980EUR

Tuore Smaragdi-mallistomme sisältää monenlaisia, hillityn kauniita sormusmalleja hienostuneilla smaragdi-hiotuilla timanteilla. Tässä hienostuneesti vintage-henkisessä Smaragdi-mallissa on pelkistetyn siro keski-istutus ja kohotettu runko, jonka yläpuolta koristaa keveät valoaukot.

Tämä timanttisormusmalli on kokonaan valkokultaa, timantille se tarjoaa upeasti sitä korostavan vaalean säihkyvän säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Tässä mallissa on mahdollista muokata muun muassa timanttien kokoa, rivitimanttien määrää sekä rungon ja keskikiven korkeutta. Sormuksen ulkonevaan keski-istutuksen alareunaan on mahdollista muotoilla tarvittaessa pieni ja huomaamaton sovitus mahdolliselle viereen tulevalle sormukselle, jotta sormusparin rungot asettuvat kauniisti yhteen vierekkäin.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu