SMARAGDI 32

tuotetunnus (SKU) OT1579 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormuksen rungossa on käytetty keltakultaa ja valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina.
Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla.

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

0,20ct smaragdihiottu timantti ja 11x 0,02ct

1770EUR

0,30ct smaragdihiottu timantti ja 11x 0,02ct

2160EUR

Tuore Smaragdi-mallistomme sisältää monenlaisia, hillityn kauniita sormusmalleja hienostuneilla smaragdi-hiotuilla timanteilla. Tässä Smaragdi-mallissa rivisormus ja yksikivinen sormus yhdistyvät pelkistetyn kauniiksi yhdistelmäksi. Näyttävässä timanttisormuksessa on matala ja sileä kivi-istutus, joka toimii valttikorttina helppokäytöistä, arjessa ja juhlassa toimivaa kaunista sormusta etsivälle morsiamelle.

Tämä timanttisormusmalli on yksikivisen sormuksen osalta keltakultaa ja rivisormuksen osalta valkokultaa, timantit pääsevät tässä kombinaatiossa kauniisti esille! Kaksivärinen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai keltakultaisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Tässä mallissa on mahdollista muokata muun muassa timanttien kokoa, rivitimanttien määrää sekä rungon ja keskikiven korkeutta.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu