SMARAGDI 2

tuotetunnus (SKU) OT1577 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Valmistamme mallia eri kokoisilla timanteilla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

0,20ct smaragdihiottu timantti ja 10x 0,02ct

1570EUR

Tuore Smaragdi-mallistomme sisältää monenlaisia, hillityn kauniita sormusmalleja hienostuneilla smaragdi-hiotuilla timanteilla. Tässä näyttävässä timanttisormuksessa on matala ja sileä kivi-istutus, joka toimii valttikorttina helppokäytöistä, arjessa ja juhlassa toimivaa kaunista sormusta etsivälle morsiamelle.

Tämä timanttisormusmalli on kokonaan valkokultaa, timantille se tarjoaa upeasti sitä korostavan vaalean säihkyvän säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Tässä mallissa on mahdollista muokata muun muassa timanttien kokoa, rivitimanttien määrää sekä rungon ja keskikiven korkeutta.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu