Tulppaani 53

Osastot: ,

Kuvaus

UUTUUS! Tulppaani-sormuksemme päivitetty sirompi versio alkuperäisestä klassikosta! Tämä uutuus sopii erityisesti sirojen sormusten ystäville, sillä sormuksen runko on kapea ja sen suuremman keskitimantin viereltä versoavat välkehtivät sirommat sivutimantit.

Kuvan timanttisormus on keltakultaa.
Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina.
Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista yhteispainoista poikkevilla timanteilla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

Keskikivi 0,20ct
Sivukivet 2×0,02ct
Hinta 1360EUR

Keskikivi 0,25ct
Sivukivet 2×0,03ct
Hinta 1560EUR

Keskikivi 0,30ct
Sivukivet 2×0,04ct
Hinta 1980EUR

Keskikivi 0,40ct
Sivukivet 2×0,06ct
Hinta 2490EUR

Keskikivi 0,46ct w/vs
Sivutimantit 0,06ct w/vs
Hinta 2850 euroa

Keskikivi 0,50ct w/vs
Sivutimantit 0,06ct w/vs
Hinta 3390euroa

Keskikivi 0,60ct w/vs
Sivutimantit 0,06ct w/vs
Hinta 3700 euroa

Timanttien yhteispaino 1.00ct – Kysy hintaa!

Katso myös Tulppaani-timanttikorvakorut valkokultaisena!

Tulppaani-sormus on yksi suosituimmista malleistamme jo heti ilmestyessään vuonna 2010. Tulppaani kolmella timantilla oli malliston alkuperäinen ensimmäinen malli, josta malliston muut sormukset ovat muotoutuneet. Kultaseppä Reijo Andreasen muotoili Tulppaanin lumoavan ja uniikin istutuksen koska hän halusi tuoda timantin mahdollisimman paljon esille kivi-istutuksessa. Kaareva, kiven alapuolen kunnolla paljastava istutus antaa timantin loisteen päästä valloilleen entistä paremmin, kun istutustapit eivät peitä timantin kylkeä sivusta katsottuna. Kivi-istutus onkin Tulppaanissa juuri parhaimmillaan – esteettisesti kaunis, timantin loiston maksimoiva ja käyttöä erinomaisesti kestävä. Jatkokehitimme alkuperäismallista aikanaan Tulppaani 1-mallin viidellä timantilla ja se voittikin suurella suosiolla vuonna 2011 Vuoden Kaunein Sormus- kilpailun!

Moni timanttisormuksen ostaja ihastuu Tulppaani-mallin käytännöllisyyteen vihkisormuksena tai kihlasormuksena – se on näyttävä, mutta sopiva vuoden jokaiseen päivään. Timantit ovat istutettu siistiin, keskikiveä kohden tasaisesti nousevaan muotoon, joka on erinomainen käytännöllisyyttä arvostavalle timanttisormuksen kantajalle.

Tämä upea kokonaan valkokultainen vihkisormus varastaa huomion vaalealla, timantteja korostavalla kokonaisuudellaan! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihki- tai kihlasormuksena.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu