TULPPAANI 4

tuotetunnus (SKU) AND1653 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan timanttisormuksen istutus on valkokultaa ja runko punakultaa. Upeassa viisikivisessä Tulppaani-mallissa on lisäsäihkettä tuomassa runkoon istutetut timantit.
Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta, platina ja palladium.
Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla. Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista yhteispainoista poikkevilla timanteilla!

Keskikivi 0.12ct
Sivukivet 2x 0,04ct, 2×0,02ct,
Runkokivet 6×0,01ct
1270EUR

Keskikivi 0.15ct
Sivukivet 2x 0,05ct, 2×0,03ct,
Runkokivet 6×0,02ct
1625EUR

Keskikivi 0.20ct
Sivukivet 2x 0,08ct, 2×0,04ct,
Runkokivet 6×0,02ct
1845EUR

Keskikivi 0.25ct
Sivukivet 2x 0,10ct, 2×0,05ct,
Runkokivet 6×0,02ct
2165EUR

Keskikivi 0.35ct
Sivukivet 2x 0,15ct, 2×0,05ct,
Runkokivet 6×0,02ct
3080EUR

Keskikivi 0.60ct
Sivukivet 2x 0,15ct, 2×0,10ct,
Runkokivet 6×0,04ct
Kysy hintaa!

Timanttien laatu H (w) /vs.

Katso myös Tulppaani-timanttikorvakorut valkokultaisena tai punakultaisena!

Tulppaani-sormus on yksi suosituimmista malleistamme jo heti ilmestyessään vuonna 2010. Tulppaani kolmella timantilla oli malliston alkuperäinen ensimmäinen malli, jonka pohjalta tämä, runkokivellinen Tulppaani-malli on kehitelty. Halusimme tuoda sormukseen vielä lisää säihkettä niitä asiakkaita ajatellen, jotka rakastavat timantteja. Kultaseppä Reijo Andreasen muotoili Tulppaanin lumoavan ja uniikin istutuksen koska hän halusi tuoda timantin mahdollisimman paljon esille kivi-istutuksessa. Kaareva, kiven alapuolen kunnolla paljastava istutus antaa timantin loisteen päästä valloilleen entistä paremmin, kun istutustapit eivät peitä timantin kylkeä sivusta katsottuna. Kivi-istutus onkin Tulppaanissa juuri parhaimmillaan – esteettisesti kaunis, timantin loiston maksimoiva ja käyttöä erinomaisesti kestävä. Jatkokehitimme alkuperäismallista aikanaan Tulppaani 1-mallin viidellä timantilla ja se voittikin suurella suosiolla vuonna 2011 Vuoden Kaunein Sormus- kilpailun!

Moni timanttisormuksen ostaja ihastuu Tulppaani-mallin käytännöllisyyteen vihkisormuksena tai kihlasormuksena – se on näyttävä, mutta sopiva vuoden jokaiseen päivään. Timantit ovat istutettu siistiin, keskikiveä kohden tasaisesti nousevaan muotoon, joka on erinomainen käytännöllisyyttä arvostavalle timanttisormuksen kantajalle.

Tämä upea punakulta-runkoinen vihkisormus varastaa huomion vaalealla valkokultaisella, timantteja korostavalla istutuksella! Kaksivärinen sormusrunko on näyttävä valinta niin punakultaisen kuin valkokultaisen sormuksen pariksi vihki- tai kihlasormuksena. Tämä malli sopii erinomaisesti esimerkiksi pidemmän timanttirivisormuksen kaveriksi, sillä runkotimanttien määrää ja timanttirivin pituutta voidaan muokata mahdollisimman lähelle saman mittaiseksi kuin mahdollisessa rivisormuksessa.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti.  Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu