TULPPAANI 6

tuotetunnus (SKU) AND1637 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan timanttisormuksen istutus on valkokultaa ja runko keltakultaa. Upeassa kolmikivisessä Tulppaani-mallissa on lisäsäihkettä tuomassa runkoon istutetut timantit.
Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta, platina ja palladium.
Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla. Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista yhteispainoista poikkevilla timanteilla!

1155EUR Timanttien yhteyspaino 0,24ct

1420EUR Timanttien yhteispaino 0,31ct

1770EUR Timanttien yhteispaino 0,48ct

2010EUR Timanttien yhteyspaino 0,53ct

2855EUR Timanttien yhteyspaino 0,77ct

4735EUR Timanttien yhteispaino 0,88ct

Timanttien laatu H (w) /vs.

Katso myös Tulppaani-timanttikorvakorut valkokultaisena tai keltakultaisena!

Tulppaani-sormus on yksi suosituimmista malleistamme jo heti ilmestyessään vuonna 2010. Tulppaani kolmella timantilla oli malliston alkuperäinen ensimmäinen malli, jonka pohjalta tämä, runkokivellinen Tulppaani-malli on kehitelty. Halusimme tuoda sormukseen vielä lisää säihkettä niitä asiakkaita ajatellen, jotka rakastavat timantteja. Kultaseppä Reijo Andreasen muotoili Tulppaanin lumoavan ja uniikin istutuksen koska hän halusi tuoda timantin mahdollisimman paljon esille kivi-istutuksessa. Kaareva, kiven alapuolen kunnolla paljastava istutus antaa timantin loisteen päästä valloilleen entistä paremmin, kun istutustapit eivät peitä timantin kylkeä sivusta katsottuna. Kivi-istutus onkin Tulppaanissa juuri parhaimmillaan – esteettisesti kaunis, timantin loiston maksimoiva ja käyttöä erinomaisesti kestävä. Jatkokehitimme alkuperäismallista aikanaan Tulppaani 1-mallin viidellä timantilla ja se voittikin suurella suosiolla vuonna 2011 Vuoden Kaunein Sormus- kilpailun!

Moni timanttisormuksen ostaja ihastuu Tulppaani-mallin käytännöllisyyteen vihkisormuksena tai kihlasormuksena – se on näyttävä, mutta sopiva vuoden jokaiseen päivään. Timantit ovat istutettu siistiin, keskikiveä kohden tasaisesti nousevaan muotoon, joka on erinomainen käytännöllisyyttä arvostavalle timanttisormuksen kantajalle.

Tämä upea keltakulta-runkoinen vihkisormus varastaa huomion vaalealla valkokultaisella, timantteja korostavalla istutuksella! Kaksivärinen sormusrunko on näyttävä valinta niin keltakultaisen kuin valkokultaisen sormuksen pariksi vihki- tai kihlasormuksena. Tämä malli sopii erinomaisesti esimerkiksi rivisormuksen kaveriksi, sillä runkotimanttien määrää ja timanttirivin pituutta voidaan muokata mahdollisimman lähelle saman mittaiseksi kuin mahdollisessa rivisormuksessa.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu