Smaragdi 51

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan keltakultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Valmistamme mallia eri kokoisilla timanteilla, kysy lisää!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

Keskikivi 0.20ct smaragdihiottu timantti
Sivukivet 10x 0,02ct
1570EUR

Keskikivi 0.30ct
Sivukivet 10×0,02ct
2050EUR

Timantin laatu H (w) /vs.

Tuore Smaragdi-mallistomme sisältää monenlaisia, hillityn kauniita sormusmalleja hienostuneilla smaragdi-hiotuilla timanteilla. Tässä hienostuneesti vintage-henkisessä Smaragdi-mallissa on kapea, timanttien peittämä runko ja katseet keräävä keski-istutus.

Tämä timanttisormusmalli on kokonaan keltakultaa, timantille se tarjoaa upeasti sitä korostavan  lämpimän säväyksen! Tässä mallissa on mahdollista muokata muun muassa timanttien kokoa, rivitimanttien määrää sekä rungon ja keskikiven korkeutta.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu