LUMIVUOKKO 51

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on rungoltansa valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina.

Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista yhteispainoista poikkevilla timanteilla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

Keskitimantti 0,51ct Fancy light yellow-väritimantti
Sivutimantit 4x 0,02 ja 8x 0,01ct
Hinta tiedusteltavissa

 

Säteilevän kaunis Lumivuokko-vihkisormusmallimme on herkkä ja näyttävä katseenvangitsija! Istutusta ympäröivä krynsantti-koristereunus korostaa keskitimanttia ja sitä ympäröivää säteilevää timanttikehää. Uusi Lumivuokko on nykypäivään päivitetty malli alkuperäisestä Lumivuokostamme, joka oli rungoltansa alunperin hieman pulleampi ja leveämpi malli. Tähän malliin ihastuvat he, jotka etsivät luksustyylistä, prinsessamaista timanttisormusta jossa on kapea runko ja näyttävä timanttien peitossa oleva, sirosti istutettu kukkamainen timantti-istutus. Sormuksen on muotoillut Jussi Andreasen.

Tämä häikäisevä valkokultainen sormus herättää ihastusta shamppanja-timanttia korostavalla loisteellaan! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena.  Timantit ovat istutettu kestävään, umpinaiseen keski-istutukseen, jonka korkeutta voidaan varioida toivottuun suuntaan.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Erityisesti Lumivuokko-sormusmallissa seppämme huomioivat sormuksen viereen tai jopa molemmille puolille tulevat mahdolliset viereiset sormukset valmistuksessa. Lumivuokon istutusosion alle voidaan tehdä vierussormuksen mittoja noudattava syvennys, jonne viereen tuleva sormus saadaan asetettua aivan Lumivuokon kapeaa runkoa vasten.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu