Scarlett 14

Osasto:

Kuvaus

Kuvan sormus on rungoltansa punakultaa ja istutukseltaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina.

Sormus on mahdollista valmistaa myös alla mainituista poikkevalla timanttikoolla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H (w)/Vs -laadulla):

keskikivi 0,20ct ja reunoilla 20x 0,01ct.
1730EUR

keskikivi 0,20ct ja reunoilla 28x 0,01ct.
1940EUR

keskikivi 0,46ct ja reunoilla 20x 0,02ct
3590EUR

keskikivi 0,50ct ja reunoilla 20×0,01ct
4270EUR

Timanttien laatu H (w) /vs.

Loistelias Scarlett-vihkisormus hurmaa ehdottomalla näyttävyydellään! Tämä upea timanttisormusmalli menee todellakin loiste edellä, sen suurta keskikiveä korostaa reunoilla kulkevat timanttirivit.

Tämän  fantastisen punakultaisen vihkisormusmallin istutus on valkokultaa, timantille se tarjoaa upeasti sitä korostavan vaalean säväyksen! Tässä mallissa on mahdollista muokata keskitimantin kokoa, sivutimanttien kokoa ja määrää, istutuksen korkeutta ja rungon leveyttä sekä muotoa. Scarlett-sormus toimii myös upeasti värillisellä keskikivellä. Mikäli tämän mallin viereen haluaa saada lisäksi erityismuotoillun kauniisti viereen istuvan kihlasormuksen, kysy ihmeessä asiasta lisää!

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu