MADELEINE 3 ALLIANSSI

tuotetunnus (SKU) OT1330 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Valmistamme mallia eri kokoisilla timanteilla, alkaen koosta 0,01ct! Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja määrällä. Malliin on mahdollista tehdä useampikin rinnakkain menevä timanttirivi, kysy lisää!

Kuvan valkokultaisessa sormuksessa on 128x 0,02ct timantit. Yhteispainoltaan 2.56ct – KYSY HINTAA SORMUSKOOLLASI!

Timanttien laatu H (w) /vs.

Näyttävä Madeleine-rivisormus sopii morsiamelle, joka rakastaa tulisesti timantteja! Sormuksen timantit ovat istutettu klassissella tyylillä koko sormuksen ympäri vieri viereen neljälle riville säihkeen maksimoimiseksi. Madeleine on käytettävyydeltänsä helppo ja varma valinta arkeen kuin juhlaankin. Sen runko ja matala, sileä istutus on käytännöllinen ja kaunis.

Tämä  allianssisormusmalli on kokonaan valkokultaa, timanteilleen se tarjoaa upeasti niitä korostavan vaalean säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihki- tai kihlasormuksena. Allianssisormusmallit ovat helppoja yhdistää hyvin monenlaisten sormusten vierelle tyylikkääksi kokonaisuudeksi! Timanttien kokoa on mahdollista muuttaa halutun sormuksen leveyden mukaisesti; pienellä kivikoolla sormuksen rungosta voidaan tehdä kapeampi ja isommalla timantinkoolla taas leveämpi. Tätä mallia on mahdollista valmistaa kaksi-,  kolmi- tai nelirivisenä!

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu