VENDELA 6

tuotetunnus (SKU) OT1328 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina.
Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla.
Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H (w)/Vs -laadulla):

3 x 0,05ct princess-hiottu timantti – 1060EUR

Rungon leveys kuvan mallissa noin 8mm.

Hienostunut Vendela-mallistomme henkii pelkistettyä tyylikkyyttä! Tämän leveärunkoisen Vendela-sormuksen princess-hiotut neliönmuotoiset timantit ovat istutettu sileään, aavistuksen rungosta nousevaan kanavaistutukseen. Vendela on käytettävyydeltänsä helppo ja varma valinta arkeen kuin juhlaankin. Sen matalan ja kestävän rungon suojassa oleva sileä istutus tuo timantit kauniisti esille.

Tämä timanttisormusmalli on kokonaan valkokultaa, timantille se tarjoaa upeasti sitä korostavan vaalean säihkyvän säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Tässä mallissa on mahdollista muokata muun muassa timanttien kokoa, rungon ja keskikiven korkeutta ja muotoa. Timantin koko vaikuttaa useissa Vendela-sormusmalleissa sormuksen rungon leveyteen; sormusrungon leveys määriytyy pitkälti peräkkäin asettuvien timanttien koosta.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu