VENDELA 7

tuotetunnus (SKU) OT1292 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormuksen runko on keltakultaa ja istutus valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina.
Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla.
Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H (w)/Vs -laadulla):

0,25ct – 1365EUR

0,30ct – 1770EUR

0,46ct  – 2440EUR

0,60ct – 4730EUR

Hienostunut Vendela-mallistomme henkii pelkistettyä tyylikkyyttä! Vendela-sormuksen brilliantti-hiottu timantti on istutettu sivuista avoimeen kehysistutukseen, joka nousee kauniisti esiin rungosta. Vendela on käytettävyydeltänsä helppo ja varma valinta arkeen kuin juhlaankin. Sen matalasta ja kestävästa rungosta nouseva istutus tuo timantin kauniisti esille.

Tämä timanttisormusmalli on rungoltansa keltakultaa ja istutukseltansa valkokultaa, timantille se tarjoaa upeasti sitä korostavan vaalean säihkyvän säväyksen! Kaksivärinen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi keltakultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Tässä mallissa on mahdollista muokata muun muassa timantin kokoa, rungon ja keskikiven korkeutta ja muotoa. Timantin koko vaikuttaa useissa Vendela-sormusmalleissa sormuksen rungon leveyteen; sormusrungon tulee olla aavistuksen leveämpi kuin kiven halkaisijamitta.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu