VENDELA 4

tuotetunnus (SKU) OT1323 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta, platina ja palladium.
Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla.
Hintaesimerkkejä:

0,25ct W/vs princess-hiottu timantti
sivuilla 6x 0,04ct timantit.
1695EUR

Timanttien laatu H (w) /vs.

Hienostunut Vendela-mallistomme henkii pelkistettyä tyylikkyyttä! Vendela-sormuksen princess-hiottu neliönmuotoinen timantti on istutettu kehysistutukseen, joka nousee kauniisti esiin rungosta. Runkoon istutetut sivutimantit säteilevät kehysistutetun keskitimantin kanssa kilpaa! Vendela on käytettävyydeltänsä helppo ja varma valinta arkeen kuin juhlaankin. Sen matalan ja kestävän rungon suojassa oleva sileä istutus tuo timantit kauniisti esille.

Tämä timanttisormusmalli on kokonaan valkokultaa, timantille se tarjoaa upeasti sitä korostavan vaalean säihkyvän säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Tässä mallissa on mahdollista muokata muun muassa timantin kokoa, sivutimanttien kokoa ja määrää, rungon ja keskikiven korkeutta ja muotoa. Timantin koko vaikuttaa useissa Vendela-sormusmalleissa sormuksen rungon leveyteen; sormusrungon tulee olla aavistuksen leveämpi kuin kiven halkaisijamitta.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu