Milva 42

Osasto:

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan punakultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Sormus on mahdollista valmistaa myös alla mainituista poikkevalla timanttikoolla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

37 × 0,01ct (koko 16) – 1470EUR

35 × 0,02ct (koko 17) – 1940EUR

28 × 0,03ct (koko 17) – 2050EUR

26 × 0,04ct (koko 17) – 2160EUR

24 × 0,05ct (koko 17) – 2575EUR

HUOM! Timanttien määrä ja sormuksen hinta vaihtelee sormuskoon perusteella. Kysy hintatietoja sormuskoollasi!

Upea Milva-timanttisormusmallimme on aivan omaa luokkaansa! Sormuksen siroa runkoa kiertää allianssina timanttirivi, josta ei loistetta ja näyttävyyttä puutu. Tässä mallissa kivet ovat istutettu pelkistetyllä shared prong-tyylillä joka antaa timanttien loistolle sijaa.

Tämä modernin klassinen allianssisormusmalli on kokonaan punakultaa, timanteilleen se tarjoaa upeasti niitä korostavan lämpimän säväyksen. Punakultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi punakultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Rivisormusmallit ovat helppoja yhdistää hyvin monenlaisten sormusten vierelle tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Timanttien kokoa on mahdollista muuttaa halutun sormuksen leveyden mukaisesti; pienellä kivikoolla sormuksen rungosta voidaan tehdä kapeampi ja isommalla timantinkoolla taas leveämpi. Huomioithan että allianssi-mallisessa sormuksessa timanttien määrä ja hinta vaihtelee kivikoon ja sormuskoon mukaisesti.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu