MADELEINE 2

tuotetunnus (SKU) OT1264 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on rungoltansa keltakultaa ja istutukseltaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Valmistamme mallia eri kokoisilla timanteilla, alkaen koosta 0,01ct! Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja määrällä. Malliin on mahdollista tehdä useampikin rinnakkain menevä timanttirivi, kysy lisää!

Hintaesimerkkejä kaksirivisille malleille (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

10 x 0,02ct – 1020EUR

14 x 0,04ct – 1590EUR

18 x 0,03ct – 1610EUR

 

Näyttävä Madeleine-rivisormus sopii morsiamelle, joka rakastaa tulisesti timantteja! Sormuksen timantit ovat istutettu klassissella tyylillä vieri viereen kahdelle riville säihkeen maksimoimiseksi. Madeleine on käytettävyydeltänsä helppo ja varma valinta arkeen kuin juhlaankin. Sen runko ja matala, sileä istutus on käytännöllinen ja kaunis.

Tämä  rivisormusmalli on kokonaan rungoltansa keltakultaa, valkokultainen istutus antaa timanteilleen upeasti niitä korostavan vaalean säväyksen! Kaksivärinen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi keltakultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihki- tai kihlasormuksena. Rivisormusmallit ovat helppoja yhdistää hyvin monenlaisten sormusten vierelle tyylikkääksi kokonaisuudeksi! Timanttien kokoa on mahdollista muuttaa halutun sormuksen leveyden mukaisesti; pienellä kivikoolla sormuksen rungosta voidaan tehdä kapeampi ja isommalla timantinkoolla taas leveämpi. Tätä mallia on mahdollista muokata  kolmi- tai jopa neliriviseksi!

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu