Lumivuokko 75

Osastot: ,

Kuvaus

UUTUUS! LUMIVUOKKO-VIHKISORMUS OVAALIHIONTAISELLA KESKUSTIMANTILLA!

Kuvan sormus on istutukseltaan valkokultaa ja rungoltaan punakultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista yhteispainoista poikkevilla timanteilla!

 

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

Keskitimantti 0,20ct ovaalihiottu

Sivutimantit 16 x 0,005ct

Hinta 1760EUR

 

Keskitimantti 0,30ct ovaalihiottu

Sivutimantit 14 x 0,01ct

Hinta 2100EUR

 

Keskitimantti 0,40ct ovaalihiottu

Sivutimantit 14 x 0,01ct

Hinta 2670EUR

 

Keskitimantti 0,50ct ovaalihiottu

Sivutimantit 16 x 0,01ct

Hinta 3450EUR

 

Säteilevän kaunis Lumivuokko-vihkisormusmallimme ovaalihiotulla timantilla on elegantti katseenvangitsija! Sormuksen siro runko korostaa ovaalihiottua timanttia ja sitä ympäröivää säteilevää timanttikehää. Sormuksen on muotoillut Jussi Andreasen. Tämä häikäisevä vihkisormus herättää ihastusta vaalealla timantteja korostavalla säihkeellään!

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Erityisesti Lumivuokko-sormusmallissa seppämme huomioivat sormuksen viereen tai jopa molemmille puolille tulevat mahdolliset viereiset sormukset valmistuksessa. Lumivuokon istutusosion alle voidaan tehdä vierussormuksen mittoja noudattava syvennys, jonne viereen tuleva sormus saadaan asetettua aivan Lumivuokon kapeaa runkoa vasten.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu