Lumivuokko 71

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

UUTUUS! LUMIVUOKKO-VIHKISORMUS OVAALIHIONTAISELLA KESKUSTIMANTILLA!

Kuvan sormus on rungoltansa keltakultaa ja istutukseltaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla. Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista yhteispainoista poikkevilla timanteilla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

Keskitimantti 0,30ct ovaalihiottu

Sivutimantit 14 x 0,01ct

Runkotimantit 10x 0,01ct

Hinta 2430EUR

 

Säteilevän kaunis Lumivuokko-vihkisormusmallimme ovaalihiotulla timantilla on elegantti katseenvangitsija! Sormuksen siro runko korostaa ovaalihiottua timanttia ja sitä ympäröivää säteilevää timanttikehää. Lumivuokko ovaalihiotulla keskuskivellä on nykypäivään päivitetty malli alkuperäisestä Lumivuokostamme, joka oli rungoltansa alunperin hieman pulleampi ja leveämpi malli. Tähän malliin ihastuvat he, jotka etsivät kaikuja menneisyydestä ja timanttisormusta jossa on kapea runko ja eleganttia ovaalia timanttia kehystävä siro kukkamainen timantti-istutus. Sormuksen on muotoillut Jussi Andreasen.

Tämä häikäisevä kaksivärinen vihkisormus herättää ihastusta vaalealla timantteja korostavalla säihkeellään! Kaksivärinen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai keltakultaisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Erityisesti Lumivuokko-sormusmallissa seppämme huomioivat sormuksen viereen tai jopa molemmille puolille tulevat mahdolliset viereiset sormukset valmistuksessa. Lumivuokon istutusosion alle voidaan tehdä vierussormuksen mittoja noudattava syvennys, jonne viereen tuleva sormus saadaan asetettua aivan Lumivuokon kapeaa runkoa vasten.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu