LUMIVUOKKO 6

tuotetunnus (SKU) AND1421 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista yhteispainoista poikkevilla timanteilla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

Keskitimantti 0,20ct

Sivutimantit 14x 0,005

Hinta 1680EUR

 

Keskitimantti 0,40ct smaragdihiottu

Sivutimantit 10x 0,02 ja 4x 0,01ct

Hinta 2875EUR

 

Säteilevän kaunis Lumivuokko-vihkisormusmallimme smaragdihiotulla timantilla on tyylikäs katseenvangitsija! Sormuksen siro runko korostaa smaragdihiottua timanttia ja sitä ympäröivää säteilevää timanttikehää. Lumivuokko smaragdihiotulla keskuskivellä on nykypäivään päivitetty malli alkuperäisestä Lumivuokostamme, joka oli rungoltansa alunperin hieman pulleampi ja leveämpi malli. Tähän malliin ihastuvat he, jotka etsivät kaikuja menneisyydestä ja timanttisormusta jossa on kapea runko ja eleganttia suorakulmaista timanttia kehystävä siro kukkamainen timantti-istutus. Sormuksen on muotoillut Jussi Andreasen.

Tämä häikäisevä kokonaan valkokultainen vihkisormus herättää ihastusta vaalealla timantteja korostavalla säihkeellään! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Erityisesti Lumivuokko-sormusmallissa seppämme huomioivat sormuksen viereen tai jopa molemmille puolille tulevat mahdolliset viereiset sormukset valmistuksessa. Lumivuokon istutusosion alle voidaan tehdä vierussormuksen mittoja noudattava syvennys, jonne viereen tuleva sormus saadaan asetettua aivan Lumivuokon kapeaa runkoa vasten.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu