LUMIVUOKKO 22

tuotetunnus (SKU) temp-and-007 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on rungoltansa punakultaa ja istutukseltaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista yhteispainoista poikkevilla timanteilla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

Keskitimantti 0,10ct
Sivutimantit 4×0,02ct 8x 0,01ct
Hinta 1145 euroa

Keskitimantti 0,15ct
Sivutimantit 12x 0,01ct
Hinta 1440 EUR

Keskitimantti 0,25ct
Sivutimantit 4x 0,02 ja 8x 0,01ct
Hinta 1760 EUR

Keskitimantti 0,30ct
Sivutimantit 4x 0,02 ja 8x 0,015ct
Hinta 2160 EUR

Keskitimantti 0,35ct
Sivutimantit 4x 0,03 ja 8x 0,02ct
Hinta 2570 EUR

Säteilevän kaunis Lumivuokko-vihkisormusmallimme on herkkä ja näyttävä katseenvangitsija! Sormuksen siro runko korostaa keskitimanttia ja sitä ympäröivää säteilevää timanttikehää. Uusi Lumivuokko on nykypäivään päivitetty malli alkuperäisestä Lumivuokostamme, joka oli rungoltansa alunperin hieman pulleampi ja leveämpi malli.

Timantit ovat istutettu kestävään, umpinaiseen keski-istutukseen, jonka korkeutta voidaan varioida toivottuun suuntaan.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Erityisesti Lumivuokko-sormusmallissa seppämme huomioivat sormuksen viereen tai jopa molemmille puolille tulevat mahdolliset viereiset sormukset valmistuksessa. Lumivuokon istutusosion alle voidaan tehdä vierussormuksen mittoja noudattava syvennys, jonne viereen tuleva sormus saadaan asetettua aivan Lumivuokon kapeaa runkoa vasten.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu