Idea 2

Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on keltakultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta, platina ja palladium. Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla.
Hintaesimerkkejä:

Keskikivi 0,20ct
Sivukivet 2×0,02ct
Hinta 1295EUR

Keskikivi 0,25ct
Sivukivet 2×0,03ct
Hinta 1490EUR

Keskikivi 0,30ct
Sivukivet 2×0,04ct
Hinta 1885EUR

Keskikivi 0,40ct
Sivukivet 2×0,06ct
Hinta 2420EUR

Keskikivi 0,47ct w/vs
Sivutimantit 0,06ct w/vs
Hinta 2770 euroa

Keskikivi 0,50ct w/vs
Sivutimantit 0,06ct w/vs
Hinta 3295 euroa

Keskikivi 0,60ct w/vs
Sivutimantit 0,06ct w/vs
Hinta 3595 euroa

Timanttien laatu H (w) /vs.

Ihastuttavan Idea-timanttisormuksen rungossa on jyrkästi nouseva harjanne, joka saa sormuksen rungon näyttämään todella sirolta. Isoa keskikiveä reunustaa kaksi reilusti pienempää timanttia, jolloin syntyy hieno kontrasti timanttikokojen välille. Tämä korostaa sormuksen siroa ilmettä entisestään!

Tämä timanttisormusmalli on kokonaan valkokultaa, timantille se tarjoaa upeasti sitä korostavan vaalean säihkyvän säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Tässä mallissa on mahdollista muokata muun muassa timanttien kokoa, rungon ja keskikiven korkeutta ja muotoa.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu