IKUISUUS 4

tuotetunnus (SKU) 2200 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta, platina ja palladium. Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla. Sormus on mahdollista valmistaa myös alla mainituista poikkevalla timanttikoolla!

Hintaesimerkkejä:

10 x 0,02ct – 940EUR

5x 0,03ct – 810EUR
7x 0,03ct – 880EUR
9x 0,03ct – 1050EUR
10x 0,03ct – 1120EUR

5x 0,04ct – 1075EUR
7x 0,04ct – 1175EUR
9x 0,04ct – 1285EUR

Timantin laatu H (w) /vs.

Klassisen kaunis Ikuisuus-timanttisormusmallimme heijastelee ajatonta tyylikkyyttä! Sormuksen näyttävän levyistä runkoa kaunistaa elegantti raeistutettu timanttirivi, jonka mitta kattaa kauniisti näkyville jäävän osion sormen päältä!

Tämä modernin klassinen rivisormusmalli on kokonaan valkokultaa, timanteilleen se tarjoaa upeasti niitä korostavan vaalean säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihki- tai kihlasormuksena. Rivisormusmallit ovat helppoja yhdistää hyvin monenlaisten sormusten vierelle tyylikkääksi kokonaisuudeksi! Timanttien kokoa on mahdollista muuttaa halutun sormuksen leveyden mukaisesti; pienellä kivikoolla sormuksen rungosta voidaan tehdä kapeampi ja isommalla timantinkoolla taas leveämpi.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu