Krysantti 13

tuotetunnus (SKU) OT2225 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan punakultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla. Sormus on mahdollista valmistaa myös alla mainituista poikkevalla timanttikoolla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

7 x 0,02ct – 830EUR
9 x 0,02ct – 935EUR
11 x 0,02ct – 1030EUR
13 x 0,02ct – 1135EUR
15 x 0,02ct – 1230EUR

Kuvan mallissa 0,02ct kokoiset timantit.

Katso myös Krysantti-timanttikorvakorut valkokultaisena!

Upea vintage-henkinen Krysantti-timanttisormusmallimme tuo ripauksen romantiikkaa nimettömääsi! Sormuksen runkoa kaunistavat allianssina ympäri sormusta kulkeva timanttirivi, jota reunustaa molemmin puolin koristeellinen krysanttireunus.

Tämä vangitsevan kaunis kokonaan valkokultainen sormus luo timanteilleen niitä korostavan vaalean säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai punakultaisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Timanttien kokoa on mahdollista muuttaa halutun sormuksen leveyden mukaisesti; pienellä kivikoolla sormuksen rungosta voidaan tehdä kapeampi ja isommalla timantinkoolla taas leveämpi.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu