Krysantti 22

tuotetunnus (SKU) AND1677 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan keltakultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla. Sormus on mahdollista valmistaa myös alla mainituista poikkevalla timanttikoolla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

5 x 0,04ct – 925EUR
7 x 0,04ct – 1040EUR
9 x 0,04ct – 1155EUR
11 x 0,04ct – 1310EUR
13 x 0,04ct – 1460EUR
15 x 0,04ct – 1575EUR

Kuvan mallissa 0,04ct kokoiset timantit.

Katso myös Krysantti-timanttikorvakorut keltakultaisena!

Upea vintage-henkinen Krysantti-timanttisormusmallimme tuo ripauksen romantiikkaa nimettömääsi! Sormuksen runkoa kaunistavat sen päällistä koristava timanttirivi, jota reunustaa molemmin puolin koristeellinen krysanttireunus.

Tämä vangitsevan kaunis kokonaan keltakultainen sormus luo timanteilleen lämpimän säväyksen! Keltakultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi keltakultaisen tai valkokultaisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Timanttien kokoa on mahdollista muuttaa halutun sormuksen leveyden mukaisesti; pienellä kivikoolla sormuksen rungosta voidaan tehdä kapeampi ja isommalla timantinkoolla taas leveämpi.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu