Classic 42

Kuvaus

Kuvan sormus on rungoltansa punakultaa ja istutukseltaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Sormus on mahdollista valmistaa myös alla mainituista poikkevalla timanttikoolla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

0,25ct ovaali-hiontainen timantti  – 1600EUR

0,30ct  ovaali-hiontainen timantti – 1870EUR

0,40ct ovaali-hiontainen timantti – 2190EUR

0,50ct ovaali-hiontainen timantti – 2970EUR

1,00ct ovaali-hiontainen timantti – 7400EUR

Sormusten kuningatar Classic nyt upealla ovaalihiontaisella timantilla! Tämä klassikkomallistomme neljäkrappanainen malli menee todella timantti edellä, sillä sen Tulppaani-mallista inspiroitunut, timantin mahtavasti paljastava istutus päästää valonsäteet leikkimään timantin viisteissä suorastaan tulisella hehkulla.

Tämä klassinen sormusmalli on kaksivärinen, istutus tarjoaa timantille upeasti sitä korostavan vaalean säväyksen. Kaksivärinen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihki- tai kihlasormuksena. Tässä mallissa on mahdollista muokata sen timantin kokoa, istutuksen korkeutta ja rungon leveyttä sekä muotoa.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu