CLASSIC 22

tuotetunnus (SKU) ot1531 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on rungoltaan keltakultaa ja istutukseltaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina.

Sormus on mahdollista valmistaa myös alla mainituista poikkevalla timanttikoolla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

0,15ct – 930EUR

0,20ct – 1140EUR

0,25ct – 1350EUR

Erä erikoishintaisilla timanteilla (huom alla olevat hinnat ovat yksittäisillä timanteilla laskettu, varmista saatavuus)

0,32 ct H/VS2 – 1780 EUR

0,36 ct F/VS2 – 1920 EUR

0,46 ct F/SI2 – 1890 EUR

0,50 ct H/VS1 – 2900 EUR

1,0 ct F/SI2 – 5900 EUR

1,0 ct H/VS – 9470 EUR

Sormusten kuningatar Classic-kruunusormusmalli henkii todellista iätöntä tyyliä! Tämä klassikkomalli menee todella timantti edellä, sillä sen kapea, kiveä kohden nouseva runko korostaa timatin ainutlaatuista hehkua.

Tämä siro kruunusormusmalli on rungoltaan keltakultaa ja istutukseltaan valkokultaa, timantille valkokulta tarjoaa upeasti sitä korostavan vaalean säväyksen! Kaksivärinen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen, keltakultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihki- tai kihlasormuksena. Tässä mallissa on mahdollista muokata sen timantin kokoa, istutuksen korkeutta ja rungon leveyttä sekä muotoa.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu