ANTIQUE

tuotetunnus (SKU) AND1950 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina.

Valmistamme kaunista Antique-mallia hieman erilaisin variaatioin. Mallia voidaan valmistaa myös pelkällä keskikivellä. Antique-sormusmallia on saatavilla eri keskikivenkoolla lähtien 0,25ct kokoisesta kivestä ylöspäin.

Ota yhteyttä meihin mikäli olet kiinnostunut Antique-mallista!

Romanttinen Antique-vihkisormus hurmaa upealla näyttävyydellään! Valmistamme tätä erityistä uniikkimallia asiakkaan toiveiden mukaisesti, timanttien määrää ja kokoa varioiden. Antique-malli on rungoltansa korkea, koska sen kyljissä risteilee koristekuviota ja kylkeen on myös mahdollista istuttaa pieniä timantteja.

Tämä vihkisormusmalli on kokonaan valkokultaa, timantille se tarjoaa upeasti sitä korostavan vaalean säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi. Tässä mallissa on mahdollisuus muokata sen keskitimantin kokoa, sivutimanttien kokoa ja määrää, istutuksen korkeutta ja rungon leveyttä sekä muotoa. Antique-malli toimii myös upeasti värillisellä keskikivellä, kysy värikivivaihtoehdoista lisää!

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

Hintatiedustelu