Tulppaani 1

tuotetunnus (SKU) AND1601 Osastot: ,

Kuvaus

Saammeko esitellä, Vuoden Kaunein Sormus- voittaja vuodelta 2011!

Kuvan timanttisormus on valkokultaa.
Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta, platina ja palladium.
Kysy hintatarjousta haluamallasi timanttilaadulla ja koolla. Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista yhteispainoista poikkevilla timanteilla!

1080EUR timanttien yhteispaino 0,24ct

1335EUR timanttien yhteispaino 0,31ct

1805EUR timanttien yhteispaino 0,43ct

1945EUR timanttien yhteispaino 0,53ct

2340EUR timanttien yhteispaino 0.60ct (Kuvan sormus)

2865EUR timanttien yhteispaino 0,75ct

3595EUR timanttien yhteispaino 0.90ct

5145EUR timanttien yhteispaino 1.0ct

5665EUR timanttien yhteispaino 1.1ct

6180EUR timanttien yhteispaino 1.20ct

Timanttien laatu H (w) /vs.

Katso myös Tulppaani-timanttikorvakorut valkokultaisena!

Tulppaani-sormus on yksi suosituimmista malleistamme jo heti ilmestyessään vuonna 2010. Tulppaani kolmella timantilla oli malliston alkuperäinen ensimmäinen malli, jonka pohjalta tämä viisitimanttinen Tulppaani-malli on kehitelty. Kultaseppä Reijo Andreasen muotoili Tulppaanin lumoavan ja uniikin istutuksen koska hän halusi tuoda timantin mahdollisimman paljon esille kivi-istutuksessa. Kaareva, kiven alapuolen kunnolla paljastava istutus antaa timantin loisteen päästä valloilleen entistä paremmin, kun istutustapit eivät peitä timantin kylkeä sivusta katsottuna. Kivi-istutus onkin Tulppaanissa juuri parhaimmillaan – esteettisesti kaunis, timantin loiston maksimoiva ja käyttöä erinomaisesti kestävä.

Moni timanttisormuksen ostaja ihastuu Tulppaani-mallin käytännöllisyyteen vihkisormuksena tai kihlasormuksena – se on näyttävä, mutta sopiva vuoden jokaiseen päivään. Timantit ovat istutettu siistiin, keskikiveä kohden tasaisesti nousevaan muotoon, joka on erinomainen käytännöllisyyttä arvostavalle timanttisormuksen kantajalle.

Tämä upea kokonaan valkokultainen vihkisormus varastaa huomion vaalealla, timantteja korostavalla kokonaisuudellaan! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihki- tai kihlasormuksena.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

( AND1608 , AND1609 , AND1611 )

Hintatiedustelu