IKUISUUS 3

tuotetunnus (SKU) OT1405 Osastot: ,

Kuvaus

Kuvan sormus on kokonaan valkokultaa. Metallivaihtoehtoina valkokulta, keltakulta, punakulta ja platina. Sormus on mahdollista valmistaa myös alla mainituista poikkevalla timanttikoolla!

Hintaesimerkkejä (Hinnat pätevät eri 14k kultaseoksiin, timantit H(w)/Vs -laadulla):

37 × 0,01ct (koko 16) – 1670EUR

30 × 0,02ct (koko 16,5) – 2120EUR

28 × 0,03ct (koko 17) – 2300EUR

26 × 0,04ct (koko 17) – 2440EUR

24 × 0,05ct (koko 17) – 2890EUR

HUOM! Timanttien määrä ja sormuksen hinta vaihtelee sormuskoon perusteella. Kysy hintatietoja sormuskoollasi!

Upea Ikuisuus-timanttisormusmallimme on aivan omaa luokkaansa! Sormuksen siroa runkoa kiertää allianssina timanttirivi, josta ei loistetta ja näyttävyyttä puutu. Tämä malli on saanut erityisesti ihailua siroa ja kapearunkoista sormusta hakevilta morsiamilta!

Tämä modernin klassinen allianssisormusmalli on kokonaan valkokultaa, timanteilleen se tarjoaa upeasti niitä korostavan vaalean säväyksen! Valkokultainen sormusrunko on näyttävä valinta esimerkiksi valkokultaisen tai kaksivärisen sormuksen pariksi vihkisormuksena tai kihlasormuksena. Rivisormusmallit ovat helppoja yhdistää hyvin monenlaisten sormusten vierelle tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Timanttien kokoa on mahdollista muuttaa halutun sormuksen leveyden mukaisesti; pienellä kivikoolla sormuksen rungosta voidaan tehdä kapeampi ja isommalla timantinkoolla taas leveämpi. Huomioithan että allianssi-mallisessa sormuksessa timanttien määrä ja hinta vaihtelee kivikoon ja sormuskoon mukaisesti.

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TIMANTIN VALINNASTA

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Jos tämä sormus on tulossa sinulle vihkisormuksesi ja kihlasormuksesi on erikoinen tai poikkeava mitoiltansa, se ei ole meille este! Taitavat kultaseppämme osaavat varioida ja muokata mallejamme tarpeen tullen niin, että saamme valmistettua sinulle kauniisti yhteen istuvan sormusparin. Kysy siis rohkeasti lisää haaveilemastasi sormusmallista!

 

Hintatiedustelu