Kihlasormus Viiste salt and pepper timantilla

Kuvaus

Mahtava Viiste-kuvioitu kihlasormus kiiltävällä kohokuviolla ja rouhealla salt and pepper timantilla. Viiste-pinnan koholla olevat kuviot ovat kiiltävät ja sen pohja jää tyylikkäästi mattapintaiseksi. Salt and pepper-timantin istutuskiinnitys on mahdollista tehdä halutessa eriväriseksi korostamaan kiven sävyä. Salt and pepper-timantteja on saatavilla eri värisiä ja hiontaisia, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää kiven hiontamuodosta, halutusta sävystä ja kokoluokasta tarkemmin, eri kiven kokoja on saatavilla!

Sormuksen runko on 1,5mm korkea, jolloin se on tarpeeksi tukeva vuosien jokapäiväiseen käyttöön. Valmistamme vastaavaa mallia halutessa myös 1,6-2,2mm korkealla rungolla, kysy asiasta lisää! Sormuksen sisäpintaan on mahdollista tehdä comfort fit-tyyppinen reilumpi pyöristys.

Kihlasormusta on saatavilla 5-10mm leveänä.

Kuvien sormukset ovat valkokultaa ja keltakultaa. Mallia saatavana valkokullasta, keltakullasta, punakullasta ja platinasta valmistettuna.

Kysy hintaa!

KATSO VINKKEJÄ SORMUKSEN VALINTAAN OSTO-OPPAASTAMME!

TÄSTÄ LISÄINFOA KOON VALINTAAN

TÄSTÄ TIETOA TILAUKSEN TEOSTA

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti. Sormuksen hinta määriytyy sen painon mukaisesti. Ilmoita kyselyssäsi sormuskokosi sekä haluamasi sormusleveys ja tarkempaa tietoa mikäli haluat sormukseen esimerkiksi korkeamman rungon. Kaiverrus kuuluu sormuksen hintaan!

Hintatiedustelu