Kevään 2022 toimitusaikamme sormuksillemme

Ihanaa huhtikuun loppua!

Tästä vuodesta 2022 on moni povannut yhtä kiireisintä aikaa häiden suhteen, kun moni koronapandemian ajalle häitään suunnitellut on lykännyt juhliaan helpompaan ajankohtaan. Odotamme kesästä myös meillä Tampereen työpajallamme hektistä ja kiireisää aikaa joka voi myös heijastua meidän valmistusaikatauluihimme.

Tällä hetkellä elämme vähitellen käynnistyvää kuumaa kesäsesonkia. Vielä nyt, huhti-toukokuun taitteissa aikataulumme timanttisormuksen valmistukselle on noin 3-4 viikkoa.  Kesämmällä, mahdollisesti tuossa touko-kesäkuun taitteilla sormustilauksien suhteen suosittelemme varaamaan mahdollisesti jo hieman enemmän aikaa valmistukselle, mieluusti jo päälle 4-5 viikkoa.

Tiedottelemme valmistusaikatauluistamme täällä ajankohtaista-palstallamme tarkemmin kevään ja kesän mittaan, jotta asiakkaamme osaavat ennakoida ja sovittaa aikataulujaan yhteen sormustilaustensa kanssa.

Ihanaa kevättä ja lähenevää häiden täyteistä kesää!