Nuppu – uusi suloinen timanttisormusmallistomme vuodelle 2022!

Ihanan riemukas ja raikas Nuppu-timanttisormusmallistomme on täällä! Klikkaa tästä suoraan selaamaan mallistoa!

Nuppu-malliston sormusten muotokielessä yhdistyy riemukkaasti suloinen leikkimielisyys ja skandinaavinen minimalismi. Malliston sormusten epäsymmetrisyys ja yksinkertainen muotokieli on saanut inspiraationsa nimensä mukaisesti keväällä heräävistä suloisen pyöreistä pionin nupuista jotka koristavat sirojen kasvien varsia niityllä.

Sormusten timantti-istutukset ovat matalahkoja, reunoiltaan sileitä ja täten hyvin käytännöllisiä aktiivisempaankin arkeen. Timantti-istutukset asettuvat kauniiksi kimmeltäväksi rykelmäksi sirossa ja kapoisessa pyöristetyssä rungossa. Nuppu-sormus on ilahduttavan kaunis ja käytännöllinen niin arjessa kuin juhlassakin, jonka takia siinä on ainesta lempikoruksesi!

 

Nuppu-mallisto täydentyy vähitellen – tulossa on esimerkiksi lisää suloisia sormusmalleja, joita voidaan yhdistellä keskenään. Täydennämme mallistoa vähitellen.

Nuppu on kokonaisuudessaan ilotteleva ja leikkisä timanttisormusmallisto, joka tuo kuplivan säväyksen esimerkiksi klassisemman kihla- tai vihkisormuksen kaverina!

Tutustu ihanaan uutuus mallistoomme tästä!

Malliston suunnitellut Jussi Andreasen tuntee suomalaisen vihkisormusmaun ja hyödyntää siihen sopivia arvoja myös designissaan; helppokäyttöisyys, kestävyys, käytännöllisyys, skandinaavinen tyyli ja sopivuus niin ja arkeen ja juhlaan puhuttelee meitä suomalaisia morsiamia ja sulhasia. Nuppu-malliston sormuksia on saatavilla 14k ja 18k kelta-, valko- ja punakullasta sekä 950 pitoisesta platinasta. Nettisivuillamme näkyvät hinnat ovat laskettu 14k kultaseoksille, mutta annamme hintatietoja 18k pitoisuuksille sekä platinalle tiedusteltaessa.

Mallistoa on saatavilla luonnontimanteilla, erityisillä kanadalaisilla timanteilla sekä uutuutena myös laboratoriotimanteilla. Sinä päätät!

Valmistamme kaikki mallistomme sormukset tilauskohtaisesti asiakkaan mittojen mukaisesti, toiveet ja erityishuomiot huomioiden jo 40 vuoden ammattitaidolla. Kultaseppämme ottavat aina valmistuksessa huomioon myös vieressä olevat sormukset, nykyiset ja tulevat, jotta lopputuloksena on kauniisti vierekkäin istuva sormuspari.

 

Oletko ensimmäistä kertaa pohtimassa sormuksen mittatilausteetättämistä? Tutustu alta sormuksen osto-oppaaseemme, joka vastaa moniin yleisimpiin ensikertalaista askarruttaviin kysymyksiin:

https://www.andreasen.fi/osto-opas/

Oletko hankkimassa ensimmäistä timanttisormustasi? Tutustu ennen sormuskaupoille lähtöä timanttien maailmaan timantin valinta-oppaastamme, niin pääset paremmin alkuun sormuksen valinnassa:

https://www.andreasen.fi/osto-opas/timantin-valinta/

 

Tiedustelut Nuppu-mallistosta voi osoittaa sähköpostiimme myynti@andreasen.fi tai puhelimitse aukioloaikojemme puitteissa puhelinnumeroon 03-2239488.