Infoa osallistumisistamme kevään 2022 Häämessuille, hyviä uutisia Turun ja Helsingin seutu!

Alkuvuosi ja kevät on yleensä tunnetusti häämessujen humuista aikaa ja mekin olemme innolla Häämessukautta odottaneet. Ikävä kyllä korona-pandemian vuoksi alkuvuodelle kaavaillut häämessu-tapahtumat ovat joutuneet perumaan ja siirtämään tapahtumiaan avi:n asettamien rajoitusten johdosta. Aivan kaikkea ei kuitenkaan ole vielä peruttu ja huhtikuussa meidän on tarkoitus tulla ilahduttamaan Turun seudulla asuvia, kun tulemme ensimmäistä kertaa Turun Häämessuille! Tarkoitus on tulla Turkuun myös syksyisiin lokakuussa 2022 järjestettäviin Häämessuille.

Lisäksi olemme suunnitelleet uutta Pop Up-päivää Helsingin seudulle, sillä eka Pop Up-käyntimme joulukuussa 2021 oli todella positiivinen yllätys! Suunnitteilla on siis tulla ilahduttamaan Helsingin seudun väkeä uudemman kerran. Suunniteltu ajankohta on vielä vähän väljä, tarkoituksena olisi päästä helmi-maaliskuussa 2022 järjestämään uusi Pop Up, seuraamme korona-tilannetta ja rajoituksia tarkkana ja tiedotamme mahdollisimman pian tarkemmasta ajankohdasta! Tiedotamme Pop Up-tapahtumasta sekä täällä ajankohtaista-palstalla että some-kanavissamme, pysykää siis kuulolla 🙂

Alla tämän vuoden toteutuvat häämessu-tapahtumat, joihin osallistumme:

2.4.2022 (klo 9.00-17.00) Turun Häämessut (Holiday Club Caribia/Turku)

Helmikuu-Maaliskuu 2022 – Pop Up-päivä Helsingissä (tästä tiedotamme tarkemmin lisää lähiaikoina!)

12.11.2022 (klo 9.00-17.00) Turun Häämessut (Holiday Club Caribia/Turku)

 

Seuraavat häämessut ovat jouduttu siirtämään tai perumaan tältä alkuvuodelta:

22.1.2022 Love Me Do Winter Fair 2022

5.-6.2.2022 Tampereen Häämessut